20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Buddy Vedder, Joey Schalker e.a.

De komedie over een bankoverval

Genre: Komedie

Jon van Eerd regisseert deze komediehit van het Londense West End. Het wordt een voorstelling in de gouden traditie van zijn theater-alter ego Harrie Vermeulen, met dat verschil dat Van Eerd ditmaal nóg een stap verder gaat. ‘De komedie over een bankoverval’ is een onbetaalbaar kolderiek verhaal vol acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches. Een stel uit de gevangenis ontsnapte boeven smeedt een plan om een kostbare diamant te stelen. Het is het begin van een dolkomische zoektocht.

De voorstelling is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want er is een blindentolk van Komt het Zien! met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel. Blindengeleidehonden zijn welkom.

Kaarten voor mensen met een visuele beperking kunnen worden besteld via de afdeling Klant & Service te bereiken via 088 012 88 88 of stuur een mail met naam, adres, woonplaats en het aantal kaarten naar contact@dnk.nl

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets