20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Asser Praat

Kars Klok & Bernd Otter

Genre: Special

De praatshow over Assen, Assenaren en hoe het zo gekomen is houdt sinds het eerste begin in 2016 een vaste schare fans geboeid en groeit nog steeds in populariteit. Kars Klok en Bernd Otter presenteren ook dit seizoen op drie zondagmiddagen een editie van Asser Praat vol interessante gasten. Het programma, onder auspiciën van de Asser Historische Vereniging, biedt kijkjes in het Assen van vroeger, maar ook zo nu en dan een blik op de stad van nu.

Of het nu een ode wordt aan een vergeten stadgenoot, een minilezing, een kort debat dan wel  jeugdherinneringen, de vlotte afwisseling voorkomt elk gevoel van verveling. Vaste onderdelen zijn een kleintje geschiedenisquiz en de positief kritische uitsmijter van oud-theaterdirecteur Bert Naarding.

Alles wordt begeleid met oude foto’s en niet te vergeten muziek. Soms komt dat van jong talent, maar altijd ook van het Asser duo ‘Van Luie Kees’: Arwin Warners en Robert Jan van Hoogdalem. Het duo voorziet de show van passende liedjes, als het even kan speciaal voor de gelegenheid geschreven.

De presentatoren waken ervoor dat het nooit hoogdravend wordt en altijd gemoedelijk blijft. En meepraten wordt gewaardeerd.

selecteer datum en tijd

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 10,00

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.