Assepoester (6+)

Langhout Theaterproducties

Assepoester

cast: Marieke Goemans, Nino Ruiter, Sanne Franssen, Hans Langhout, Kylian de Nooij & Annebeth Moolenburgh    

Genre: Jeugd/familie

Als de vader van Assepoester naar het buitenland vertrekt, blijft ze achter met haar gemene stiefmoeder en stiefzus. Ze moet smerige klusjes in huis doen en mag niet mee naar het feest in het paleis. Langhout Theaterproducties geeft het sprookje een humoristische twist en voorziet het van vrolijke liedjes en schitterende kostuums. Bibbidi-Bobbidi-Boo! De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bij deze voorstelling zit ranja voor de kinderen (excl. pauzedrankje).

Voorprogramma
Alle kinderen die de voorstelling bezoeken zijn vanaf 13.00 uur van harte welkom om een eigen schoen-hanger te maken! We hebben in ons eigen JackLab uit hout prachtige Assepoester-muiltjes en (voor de stoere meisjes en jongens) sneakers gemaakt. Deze kunnen ze zelf een eigen identiteit geven (met knutselmaterialen) om ze vervolgens aan hun fietssleutel/schooltas te hangen of als ketting te dragen.

Wie de schoen past, trekke hem aan:


Voeten zijn er groot en klein.
Te kleine schoenen doen pijn!

Maar pas je de schoen? Trek hem dan aan.
Dan hoef je, net als Assepoester, niet op de oude voet verder te gaan.

Kom naar DNK en ‘customize’ een schoen ruim voor klokslag twee.
Betoverende groet van de goede fee. 

kleur in & win

Ben jij super goed in kleuren? Doe dan vooral mee met de kleurplaat-actie van Langhout Theaterproducties! Lever je kleurplaat voor aanvang van de voorstelling in bij de Informatiebalie van DNK of bij een van de lakeien in de foyer. Aan het einde van de voorstelling reiken de sterren van de show mooie prijzen uit! Download hier je kleurplaat: http://langhout-theater.nl/voorstelling/assepoester/