20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

MVO Werkgeversconferentie

Geldzorgen van medewerkers en de rol van werkgevers hierin

Genre: Congres

Op 12 april vindt de MVO Werkgeversconferentie plaats. Dit jaar richt de werkgeversconferentie zich op geldzorgen van medewerkers en de rol die werkgevers hierin kunnen nemen. Er zijn meer werknemers in financiële problemen dan de werkgever vaak weet. Ongeveer een derde van alle werkgevers heeft werknemers in dienst met grote geldzorgen.

Veel werknemers schamen zich voor deze geldproblemen en delen dit niet met hun werkgever. Werknemers met schulden zijn vaker ziek en werken veelal minder geconcentreerd en dit brengt veel kosten voor de werkgever met zich mee. Het loont daarom om werknemers met geldzorgen te ondersteunen. Liever eerder dan later, om oplopende schulden én kosten te voorkomen.

Naast het delen van kennis over financieel fitte werknemers, het signaleren van geldzorgen en het bieden van effectieve oplossingen gaan we graag met jou als werkgever in gesprek.

De werkgeversconferentie vindt plaats in De Nieuwe Kolk in Assen en wordt georganiseerd door AssenvoorAssen en Ondernemend Assen, met ondersteuning van Moedige Dialoog Drenthe.

Aanmelden kan via de site van AssenvoorAssen. We zien je graag op 12 april.

aanmelden

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets