20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Catwalk Brunch

Het smaakt in Assen

Genre: Special

Neem plaats aan onze unieke catwalk en geniet van verschillende culturele en culinaire hoogtepunten. De meest bijzondere acts van zowel amateur als professionele gezelschappen, lopen letterlijk bij je over de tafel terwijl je smult van een overheerlijke gezonde brunch.

Van illusionist tot operazangeres. Tijdens de brunch vertonen 10 culturele kunstenaars hun act. Van multi-instrumentalisten, gitaristen en een illusionist, tot aan burlesque dansers en luchtacrobaten. En van een dichter en een operazangeres tot aan stille acts en een loftrompet. Aan de catwalk is plaats voor 200 personen. Maar uiteraard zijn alle bewoners uit Assen en omstreken van harte welkom om mee te kijken naar dit unieke spektakel.

 Meepraten op social media? Gebruik de hashtag #HetKolktinAssen. We zien er naar uit je te ontmoeten!

datum, tijd & locatie

De Catwalk Brunch vindt plaats op 25 september, vanaf 10:30, op het plein voor De Nieuwe Kolk. (bij slecht weer wijken we uit naar binnen)

jubileumweekend

In het weekend van 22 tot en met 25 september viert cultureel centrum De Nieuwe Kolk (DNK) haar 10-jarig bestaan. Onder de noemer “Het kolkt in Assen” worden er vele activiteiten georganiseerd. De ‘Catwalk Brunch’ is onderdeel van het 10-jarig Jubileumweekend van De Nieuwe Kolk.

Kom jij de wereld ontdekken in De Nieuwe Kolk tijdens het jubileumweekend? Kijk voor het gehele programma op dnk.nl/10jaar.

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets

Schuif aan bij de Catwalk Brunch en geniet van een overheerlijke maaltijd terwijl de artiesten letterlijk voor je over de tafel lopen.