20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Beursvloer 2.0

Genre: Beurs

AssenvoorAssen organiseert in samenwerking met Ondernemend Assen ook dit jaar weer de Beursvloer, echter zal deze anders verlopen dan voorgaande jaren en hebben zij het daarom de naam ‘Beursvloer 2.0’ meegegeven.

Naast de activiteiten op de reguliere beursvloer, die dit jaar anders worden ingericht, is er een mooie uitdaging voor teams met 4-6 ondernemende mensen aan toegevoegd. Tijdens deze uitdaging gaat het team aan de slag met het oplossen van een maatschappelijk vraagstuk dat ingediend is door diverse maatschappelijke organisaties uit de gemeente Assen. Elk team krijgt deze middag de tijd om met de beste oplossing te komen. Dat kan een advies, een voorstel of zelfs al een concrete uitkomst zijn. Niks is te gek!

Op de reguliere beursvloer presenteren 25 maatschappelijke organisaties zich. Zij bezetten een statafel en delen daar op een ludieke wijze de vragen die zij hebben. De bezoekers kunnen op eenvoudige wijze contact leggen en kijken waar zij iets kunnen betekenen. Het gaat dan om vragen voor materialen, kennis of een incidentele vrijwilligersklus. Alles mag gevraagd worden behalve de vraag naar geld. De organisatie hoopt ook deze editie weer op talloze mooie matches tussen beide partijen!

Datum: woensdag 31 mei
Aanvang: 14:00
Afsluiting: 17:00 (met hapje en drankje)
Locatie: Podium van de Nieuwe Kolk

Meld je hieronder aan. Ondernemende mensen kunnen zich individueel aanmelden of per team en maatschappelijke organisaties kunnen zich aanmelden voor de statafelpresentatie en/of een vraag voor een team van ondernemende mensen indienen.

info & aanmelden

Dit event staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze events ga je naar agenda & tickets