20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kleuterbios: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Kleuterbios

Regie: Joost van den Bosch Speelduur: 62 min Pauze: ja Genre: animatie,kinderfilm

Op zondagochtend 16 juni is eindelijk weer tijd voor de Kleuterbios! Deze keer beleven we de avonturen van de bekendste rode kater van Nederland, Dikke Dik! Vooraf (en in de pauze) kun je lekker komen kleuren, is er een kattige knutselactiviteit te doen, kun je meedoen aan een katastische speurtocht, Dikkie Dik boekjes (voor)lezen én staat er ranja voor de kinderen en koffie/thee voor de ouders klaar. Na de film ga je naar huis met een echt filmdiploma en met een filmposter. Dat gaat dus een (Dikkie) Dik feestje worden! Beleef jij de avonturen van Dikkie Dik en zijn vrienden dan ook met ons mee?

Programma
09:45 – Inloop
10:30 – Start film
11:05 – Pauze (dit is een schatting, de pauzetijd kan iets afwijken)
12:00 – Einde (dit is een schatting, de eindtijd kan iets afwijken)

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel
Dikkie Dik ontdekt tot zijn grote schrik dat Beer, zijn allerliefste knuffel, plotseling verdwenen is. Gelukkig komt Dikkie Diks vriendinnetje Poes Muis te hulp, want zonder Beer kan hij niet slapen. Ze slaan de pootjes ineen en starten een vrolijke zoektocht vol avonturen. Een doodgewoon bed verandert in een heuse trampoline en buiten op de waslijn kun je balanceren als een echte circusartiest. Samen ontdekken ze nieuwe plekken zoals het weiland en het strand en onderweg ontmoeten ze andere dieren, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Na een dag vol pret en avonturen komt alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht. Ze hebben niet alleen Beer gevonden, maar ook vele nieuwe vrienden gemaakt.

selecteer datum en tijd

NL = Nederlands gesproken (zonder ondertiteling) | OV = Originele Versie (bij niet Nederlandstalige-films met Nederlandse ondertiteling) | LSR = Laser Vision
Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop | Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Eerstvolgende update: