20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Blockbuster Night: Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Blockbuster Night

Regie: Christopher McQuarrie Speelduur: 163 min Pauze: ja Genre: actie

Avontuurlijke spionnen opgelet! Op zaterdag 8 juli is het weer tijd voor een Blockbuster Night met deze keer de voorpremière van de gloednieuwe actiefilm ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’! Met een welkomstdrankje, een fotohoek én volop Mission: Impossible-sfeer beleef je de ultieme première.

Your mission should you choose to accept it, is tickets kopen! Want dit wil je niet missen. This message will self destruct in 5 … 4 … 3 … 2 … 1 …

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One
In Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.