20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Blockbuster Night: Deadpool & Wolverine (16 jr.)

Blockbuster Night

Regie: Shawn Levy Speelduur: 127 min Pauze: ja Genre: actie,komedie

Marvel-fans opgelet! Op woensdag 24 juli is het weer tijd voor een Blockbuster Night met deze keer de voorpremière van de gloednieuwe actiekomedie ‘Deadpool & Wolverine’! Vanaf 19.00 uur ben je welkom voor een welkomstdrankje, een heuse Wolverine Work-out Challenge, een toffe photobooth, een hapje in de pauze én de avondpremière (om 20.00 uur) van ‘Deadpool & Wolverine’ beleef je de ultieme premièredag!

Kies jij Team Rood (Deadpool) of Team Geel (Wolverine)? 

Deadpool & Wolverine
Marvel Studios presenteert hun grootste fout tot nu toe: Deadpool & Wolverine. Een energieloze Wade Wilson leeft een saai burgerleven. Zijn dagen als Deadpool, de huurmoordenaar met een flexibel moreel kompas, liggen achter hem. Maar wanneer zijn wereld bedreigd wordt, moet Wade met tegenzin opnieuw zijn pak aantrekken, samen met iemand die nog nog meer tegenzin… tegenzinniger? Het tegenzinnigste persoon? Hij moet een terughoudende Wolverine overtuigen om—Fuck. Synopsissen zijn fucking stom!

Let op: De wettelijke leeftijdskeuring, 16 jaar, wordt strikt nageleefd. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan heb je helaas geen toegang bij voorstellingen van 16 jaar en ouder, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle wordt om legitimatie gevraagd.

selecteer datum en tijd

NL = Nederlands gesproken (zonder ondertiteling) | OV = Originele Versie (bij niet Nederlandstalige-films met Nederlandse ondertiteling) | LSR = Laser Vision
Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop | Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Eerstvolgende update:

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.