20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Ama Gloria

World Views

Regie: Marie Amachoukeli-Barsacq Speelduur: 83 min Pauze: nee Genre: drama

De zesjarige Cléo (Louise Mauroy-Panzani) groeit op in Parijs. Sinds haar geboorte wordt ze opgevoed door de Kaapverdische Gloria (Ilça Moreno Zego), terwijl haar alleenstaande vader veel weg is voor werk. Cléo en Gloria zijn onafscheidelijk, tot Gloria plotseling een telefoontje krijgt van haar familie en ze dringend terug naar huis moet om voor haar eigen kinderen te zorgen. Als Cléo de zomer bij Gloria in Kaapverdië mag doorbrengen, vormt dit bezoek hun laatste herinneringen samen. De film krijgt een bijna magische tint door de prachtige stukjes animatie van kunstenaar Pierre-Emmanuel Lyet en de verbeelding van de wereld om Cléo heen – een ooit overzichtelijke wereld die bestond uit Gloria en haarzelf, en die ze nu nog maar half begrijpt.

Marie Amachoukeli, die eerder op het Cannes Filmfestival de Camera d’Or won voor haar co-regie voor Party Girl, levert met Àma Gloria een indrukwekkend soloregiedebuut af. Deze ontroerende coming-of-agefilm, met een bijzonder sterke acteerprestatie van de jonge Louise Mauroy-Panzani, is de Vriendenfilm van IFA 2024.

——-

IFA ♥ Vrienden

Als Vriend van IFA ben je een belangrijke ambassadeur van het festival. Daarvoor zijn we je enorm dankbaar en dat willen we graag laten blijken! Je krijgt als Vriend onder andere gratis toegang tot de speciaal geselecteerde Vriendenfilm. Word ook Vriend van IFA!

selecteer datum en tijd

NL = Nederlands gesproken | OV = Originele Versie (met Nederlandse ondertiteling) | LSR = Laser Vision
Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop | Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Eerstvolgende update:

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.