20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

TimBoekToe

Kinderboekenfestival

Genre: Jeugd/familie

Vier de Kinderboekenweek tijdens het kinderboekenfestival TimBoekToe met optredens, workshops, toffe gasten en nog veel meer activiteiten!

Het thema van de 70ste Kinderboekenweek is ‘Lekker eigenwijs!’. Kinderboeken zitten namelijk vol met sterke personages die laten zien hoe leuk het eigenlijk is om lekker te doen wat je zelf wilt. Ga mee naar werelden waar drie keer drie zes is, waar je bedtijd niet bestaat en waar je de hele dag snoep kunt eten. Vier het dwars zijn!

TimBoekToe zet boeken (èn schrijvers) in de spotlight over personages die een tikkeltje tegendraads en eigenwijs zijn. Doe je mee? Dit jaar komt niemand minder dan TikTokker en dierenvriend Wildebras naar het festival. Ook Pieter Koolwijk, schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk, komt langs om alles te vertellen over zijn boek.

NB. Je kan nog geen tickets kopen voor TimBoekToe. Houd onze website in de gaten voor de kaartverkoop, het actuele programma en de line-up.

De schrijvers zijn ingedeeld in een rode en blauwe festivallijn. Je koopt je tickets voor een van de twee lijnen. Wildebras zit in beide festivallijnen.

selecteer datum en tijd

zo 13 okt
  • 13:00 | DNK

prijzen

-

  • Normaal € 1,01