20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Sawa | سوا : Bruggen Bouwen, Samen Verbinden

DNK, Bab Ad-Daar, Vlucht Voorwaarts

Het Arabische woord “Sawa” betekent ‘samen’. Samen vormen we Sawa: De Nieuwe Kolk, Bab Ad-Daar & Vlucht Voorwaarts.

Op 15 juni van 15:30 tot 18:00 uur zullen de deuren van De Nieuwe Kolk openstaan voor mensen met een migratieachtergrond én gevestigde Nederlanders. Er zijn allerlei culturele activiteiten. Er is dans en muziek van Bab Ad-Daar. Er wordt een Koerdisch gedicht voorgedragen. En er is een optreden van een Nederlandse gelegenheidsband.

Wil jij ook iets bijdragen? Mail dan naar Marielle Tromp

We heten jullie van harte welkom in ons thuis, De Nieuwe Kolk.

Kom langs en doe mee aan dit inclusieve evenement dat diversiteit viert en gemeenschappen samenbrengt!

Aanmelden

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activiteiten ga je naar agenda & tickets

Over Club Bab-Babaddaar

Bab Ad-Daar (betekenis: ‘De deur staat altijd open’) is een community van ruim 150 nieuwkomers die samen repeteren, voorstellingen maken en theatrale participatieprogramma’s ontwikkelen bij de voorstellingen van NITE en Club Guy & Roni

 

Over Vlucht Voorwaarts

Vlucht Voorwaarts helpt nieuwe Nederlanders integreren en helpt gevestigde Nederlanders te kunnen leren van een andere cultuur. Wij brengen mensen bij elkaar. Nieuwe Nederlanders trekken een jaar lang op met iemand die al langer in Nederland woont. Samen werken we aan een sociaal netwerk, taal, kennis van de omgeving. Samen integreren is leuker en werkt ook nog eens beter.

 

Over De Nieuwe Kolk

De Nieuwe Kolk (DNK) is de culturele huiskamer van Assen. Vanuit haar functie als bibliotheek, bioscoop en theater biedt DNK diverse programmering aan. Naast het aanbod van films, voorstellingen, activiteiten en het uitlenen van boeken, zijn er ook programmaonderdelen met een grote maatschappelijke waarde en impact. DNK is een ontmoetingsplek voor alle lagen van de samenleving.