20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Print je eigen speelgoed

3D speelgoed (4+)

Genre: Kind/familie

Heb jij altijd al je eigen speelgoed willen ontwerpen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Maak van een tekening of een plaatje van internet een 3D ontwerp op de iPad. En het beste gedeelte? Wij zorgen ervoor dat jouw creatie werkelijkheid wordt met onze 3D-printer!

Wat ga jij maken? Een angstaanjagend monster, een sprookjesachtig fantasiedier, een betoverende prinses, of…? De mogelijkheden zijn eindeloos en het avontuur begint met jouw verbeelding! Het printen duurt eventjes, daarom kun je je 3D speelgoed een week later bij ons ophalen.

Deze workshop is voor kinderen tussen 4 en 7 jaar. Op zaterdag 27 januari om 13:30 uur wordt de workshop gegeven voor kinderen vanaf 7 jaar. Klik hier voor info & tickets.

Ben je ontdekker? Dan kan jij met korting deelnemen aan deze workshop! Vergeet niet om je Ontdekkers ledenpas mee te nemen, dit is samen met het ticket jouw toegangsbewijs. De kortingsoptie is automatisch zichtbaar wanneer je ingelogd bent.

Nog geen ontdekker, maar wil je ook graag gebruikmaken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.

De Ontdekkers

 

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activiteiten ga je naar agenda & tickets