20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kinderboekenfestival TimBoekToe

met Dylan Haegens!

Genre: Jeugd/familie

Yes, Kinderboekenfestival TimBoekToe komt er weer aan! En het belooft weer een prachtige editie te worden. Droom jij ook wel eens over later, over wat voor beroep je zou willen doen? Lijkt schrijver worden je wel wat, wetenschapper, of misschien wil je proberen om een bekende Youtuber te worden? Tijdens TimBoekToe kan je inspiratie opdoen, je laten meevoeren langs de leukste beroepen en volop fantaseren over later.

TimBoekToe met Dylan Haegens en bekende schrijvers!
Zondag 17 oktober staat DNK in het teken van Kinderboekenfestival TimBoekToe, dit jaar in het thema van de Kinderboekenweek ‘worden wat je wil’. Er wordt groots uitgepakt met optredens, workshops, meet & greets én een spetterende line-up. Niemand minder dan bekende Youtuber Dylan Haegens maakt zijn opwachting tijdens TimBoekToe. Hij doet een Q&A en vertelt over zijn beroep als Youtuber. Ook staan er bekende schrijvers en illustrators voor je klaar met mooie verhalen, quizzen en workshops. Zo ontmoet je schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk Bette Westera, schrijvers Job van Gelder, Marloes Morshuis, Marlies Slegers en Annet Jacobs. Illustrators Marijke Klompmaker en Mies van Hout zijn ook van de partij met een inspirerend optreden.

Ook valt er naast de optredens genoeg te beleven op het festival! Teken bijvoorbeeld met illustrator Anne Stalinski jouw droom-beroep, bezoek het kleurfeest, maak een reuzengedicht met Kasper Peters, duik in de wereld van Virtual Reality in het JackLab en nog veel meer!

Programma
Er zijn twee soorten tickets te reserveren: rood en blauw. Rood is voor de leeftijdsgroep 5 tot en met 7 jaar en blauw voor 8 tot en met 12 jaar. De rode en blauwe programma’s zijn specifiek op deze leeftijdsgroepen afgestemd.

Hier lees je alles over het programma en de schrijvers.

Coronatoegangsbewijs
Wanneer ouders/begeleiders meekomen, dienen zij ook een ticket voor zichzelf te reserveren. Voor aanvang van de activiteit moeten volwassenen een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. De onderstaande bewijzen gelden bij DNK als coronatoegangsbewijs: een Vaccinatiebewijs, een Herstelbewijs (een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona) of een Testbewijs (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Lees hier meer over de maatregelen.

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activitieten ga je naar agenda & tickets