20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

INKT op locatie met Joke Hermsen

Bij boekhandel Van der Velde

Genre: Literair

Ben je nieuwsgierig naar het verhaal achter een boek of wil je meer weten over een auteur? Dan is INKT er voor jou. INKT is hét programma waarin lezers en schrijvers elkaar ontmoeten. Op donderdag 21 maart is schrijfster en filosofe Joke Hermsen te gast bij boekhandel Van der Velde om alles te vertellen over haar nieuwste boek ‘Onder een andere hemel’, een filosofisch memoir over heimwee en verlangen. 

Met haar passie en bevlogenheid weet Joke Hermsen haar lezers steevast te inspireren en tot nadenken aan te zetten. Als geen ander kan zij uitleggen hoe de kloktijd ons leven is gaan beheersen en hoe we daardoor vervreemd zijn geraakt van die andere, meer op de ervaring gerichte tijd. Hermsen onderzoekt in haar boeken hoe wij de rust kunnen bewaren en de menselijke maat in het oog kunnen houden in onze door moderne media en technologie versnelde samenleving.

De bestsellers ‘Stil de tijd’ (2010) en ‘Kairos. Een nieuwe bevlogenheid’ (2014) werden diverse malen bekroond. Haar essay voor de Maand van de Filosofie, ‘Melancholie van de onrust’ (2017), stond weken achtereen in de top tien van de CPNB bestsellerlijst.

Met medewerking van: Van der Velde boeken

Ben je Comfort of Premium lid dan krijg je korting op deze activiteit. De kortingsoptie is automatisch zichtbaar wanneer je ingelogd bent in je DNK account. Nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over onze lidmaatschappen.

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activiteiten ga je naar agenda & tickets