20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dokter in de zaal

Huidkanker

Genre: Special

Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Ieder jaar krijgen ruim 80.000 mensen te horen dat ze een vorm van huidkanker hebben. En dat aantal neemt al jaren toe. Dat merken dermatologen Annemieke Fongers, Wim Venema en Ype Faber van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen ook in de praktijk.

In deze editie van Dokter in de Zaal gaan zij dieper in op het onderwerp huidkanker. Ze vertellen of en hoe je veilig kunt zonnen en waaraan kun je zien of een plekje op je huid misschien huidkanker is. Ook vertellen ze hoe de verschillende vormen van huidkanker te behandelen zijn.

DNK presenteert in samenwerking met het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) de talkshow-serie Dokter in de Zaal. Tijdens deze informatieve avonden vertelt een arts van het WZA jou in heldere taal wat het betekent als jij of je naaste een bepaalde ziekte of aandoening krijgt. Wat zijn bijvoorbeeld de symptomen en welke behandelingen zijn er mogelijk? Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Ben je Comfort of Premium lid dan krijg je korting op deze activiteit. De kortingsoptie is automatisch zichtbaar wanneer je ingelogd bent in je DNK account. Nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over onze lidmaatschappen.

selecteer datum en tijd

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 8,00