20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Asser Praat

Kars Klok & Bernd Otter

Genre: Special

Over Assen, Assenaren en hoe het zo gekomen is – het motto van Asser Praat blijft ook het achtste seizoen recht overeind. Presentatoren Kars Klok en Bernd Otter schotelen enthousiast Asser mensen en zaken voor die een plek in de schijnwerpers verdienen.

Op drie zondagmiddagen wekken in de Van Gorcumzaal van De Nieuwe Kolk een grote variatie aan onderwerpen verbazing, weemoed of bewondering op. Veel van de beproefde opzet komt ook dit jaar weer aan bod, zoals de quiz, oude foto’s, een interview, een optreden van een Asser talent en een positief kritische column. Deze laatste komt steevast van oud-theaterdirecteur Bert Naarding, die daarnaast een actueel onderwerp aansnijdt. Ook de ode aan een Assenaar mag komend seizoen niet ontbreken.

Muziek blijft een belangrijk onderdeel van Asser Praat. Het duo Van Luie Kees, ofwel Robert Jan van Hoogdalem en Arwin Warners, verrast elke editie met speciaal voor de gelegenheid geschreven liedjes. Met als nieuw ingrediënt: het Asser Praat-lied wordt vervangen door een nieuwe frisse versie.

De presentatoren waken ervoor dat het nooit hoogdravend wordt en altijd gemoedelijk. Want meepraten wordt gewaardeerd.

selecteer datum en tijd

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 12,50