20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Maak gebruik van onze studieplekken

Wil je in de Bibliotheek een werkplek gebruiken, dan kan dat! Vanwege de coronamaatregelen heeft de overheid het verplicht gesteld dat iedereen die ergens een tijdje zit, zich moet registreren. Bij Bibliotheek DNK kan dat nu op een snelle en contactloze manier met je smartphone, tablet of laptop.

Hoe werk het?

  1. Loop naar een vrije tafel en scan met je smartphone de QR-code die op het tafelbordje staat. Je komt dan automatisch op het invulformulier van de betreffende tafel. Je kunt eventueel ook de link intypen op je laptop of telefoon. Maak je hier gebruik van, dan krijg je een pagina in beeld waar je kunt klikken op een vrije werkplek (groen).
  2. Op de pagina van de werkplek doorloop je de gezondheidscheck.
  3. Als de gezondheidscheck goed uitpakt, kom je op een vervolgpagina waar je verplicht je naam, telefoonnummer en e-mailadres moet invullen. Daarna klik je op REGISTREREN.
  4. Vervolgens kom je op de laatste pagina waar je voor tenminste 2 uur kunt aangeven dat je gebruik wilt maken van de werkplek. Bij drukte verzoeken we je na die periode plaats te maken voor een andere bezoeker.
  5. Verlaat je de werkplek om weg te gaan, check je zelf dan ook weer uit. Dit doe je door de naam in te vullen waarmee je jezelf hebt geregistreerd.

Privacy
Je ingevulde contactgegevens worden automatisch en privacy veilig opgeslagen.