20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

.

Stem en win! Wat vind jij de beste naam voor onze nieuwe jeugdafdeling?

In DNK wordt gewerkt aan een unieke talenten-  en ontdekplek voor jongeren van 0 tot en met 18 jaar. Het gaat om de voormalige expositieruimte van KiNK. De allerjongsten, oudere kinderen en tieners tot en met 18 jaar kunnen vanaf 2022 terecht in de unieke plek waar taal, techniek en talenten centraal staan.

De finalisten
Begin dit jaar konden jullie een naam insturen voor de nieuwe mysterieuze ruimte in DNK. Dat hebben jullie massaal gedaan. We zijn echt overspoeld door leuke namen. Gedurende de zomerperiode hebben we deze enorme lijst teruggebracht naar twee finalisten. En daar kunnen jullie nu op stemmen.

De twee finalisten zijn:

  • DNK-NXT
  • Expeditie DNK

 

Stem en win!

De inzender van de winnende naam krijgt per e-mail bericht. Hij of zij wint een VIP-pakket t.w.v. ruim €150,- aan workshops en activiteiten in de nieuwe jongerenruimte. Onder alle stemmers verloten we nog een VIP-pakket t.w.v. ruim €150,- aan workshops en activiteiten in de nieuwe jongerenruimte.

 

 

HELAAS IS DE STEMBUS GESLOTEN EN WORDEN DE STEMMEN GETELD

Meer info over de nieuwe speel- en ontdekplek
Met deze nieuwe ruimtes wil DNK een zogenaamde third place (naast huis en school/werk) worden voor jongeren van 0 tot en met 18 jaar in Assen waar leren, ontdekken en spelen centraal staan. Door kennismaking met taal, techniek en cultuur bieden wij ze de mogelijkheid om hun talenten spelenderwijs te ontwikkelen. We combineren de drie publieksfuncties van DNK (bibliotheek, bioscoop en theater) op een manier die aansluit bij de (be)leefwereld van de jongeren. Hiermee geven we jongeren een eigen plek in het pand waar ze zich thuis voelen.