VIER JE FEESTJE

IN DE BIOS

Kinderfeestjes

Ben je binnenkort jarig? Vier dan je verjaardag bij Bioscoop DNK op een mooie Koninklijke Troon! Lisa & Bob hebben hem al even getest en hij zit heerlijk. Samen met een leuke kinderfilm en een van onze speciale Kinderfeest-arrangementen! Op woensdag-, donderdag-, vrijdag- én zaterdagmiddag kun je (met minimaal zes kinderen) je feestje boeken. Het feestje dient wel altijd onder begeleiding van minstens één volwassene plaats te vinden en is alleen mogelijk bij kinderfilms.

Let op: een Kinderfeest-arrangement dient gereserveerd te worden en kan pas vanaf de maandagavond in de week van het feestje worden geboekt (m.u.v. de woensdag). Eerder is het exacte filmprogramma helaas nog niet bekend.

Kinderfeest Basis - € 8,-*

Een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze inclusief een Kidsbox met daarin popcorn, Capri-Sun en een lolly. En natuurlijk krijgt de jarige nog een leuk cadeautje op deze feestelijke dag!

McMovie Kinderfeest - € 12,50* (i.v.m. een verbouwing bij McDonald's Assen is het t/m 10 dec niet mogelijk om dit feestje te boeken)

Alleen te reserveren op zaterdag (na de vroege middagfilms) en op woensdag, donderdag en vrijdag (vóór de late middagfilms)
De kaarten + McDonald's Voucher dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang afgehaald te worden aan de kassa/balie van DNK.

Een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze inclusief een Kidsbox met daarin popcorn, Capri-Sun en een lolly. En natuurlijk krijgt de jarige nog een leuk cadeautje op deze feestelijke dag! Voor of na de film kunnen jullie bij McDonald's terecht, waar een feestelijk gedekte tafel klaarstaat.

*) Deze prijzen zijn excl. 3D-toeslag en geldt alleen voor kinderen tot en met 11 jaar, volwassen begeleiders betalen het reguliere tarief. Niet geldig i.c.m. overige kortingsacties (toeslag voor een 3D kinderfilm is € 1,50, excl. 3D-bril).

foto's