boekenFEST

Elk jaar kun je in DNK op feestelijke wijze de start van de Boekenweek vieren met het boekenfestival van het jaar: BoekenFEST! Het BoekenFEST is een festival bomvol schrijvers, optredens en muziek! Geniet op het festival van mooie voordrachten, boeiende verhalen, culinaire verleidingen, verrassende acts en swingende muziek.

BoekenFEST'18

Het thema tijdens BoekenFEST'18 was 'into the wild' wat geïnspireerd was op  het thema van de Boekenweek (natuur). Er waren vele prominenten gasten: Ursul de Geer, Özcan Akyol, Japke-d Bouma, Onno Blom, Jessica Durlacher, Marjan Berk, Jolien Bennema, Bert Natter, Annet de Jong, Egbert Hovenkamp II, Carla de Jong, Sebastiaan Koen, Frans Hempen, Saman Amini en Nicolette Leenstra. 

Daarnaast toonde Zoo Bizar allerlei levende dieren zoals gordeldiertjes en hagedissen, en konden de bezoekers boekschieten met Joy Time, een gedicht laten schrijven door Poëzie Escribano, kijken en luisteren naar Kolkende Taal Late Night en swingen op de klanken van de muziek van DJ Vinyl. Bekijk hieronder de aftermovie en de uitzending van Kolkende Taal Late Night, en de foto's van de avond.

sfeerimpressie BoekenFEST'18 en Kolkende Taal Late Night

 

"In Amsterdam hebben ze het Boekenbal, in Assen vieren we het BoekenFEST! Een sfeervol festival rond het boek."

"Het was een mooie en goed georganiseerde avond!"

Joël Broekaert over BoekenFEST'18

"Bedankt voor de leuke avond."

Japke-d. Bouma over BoekenFEST'18

"Het BoekenFEST is altijd een gezellig feest met een leuk publiek."

Bert Natter over BoekenFEST'18