boekenFEST

Het BoekenFEST is een festival bomvol schrijvers, optredens en muziek! Geniet op het festival van liveoptredens, boeiende verhalen, culinaire verleidingen, verrassende acts en swingende muziek.

BoekenFEST'19

Het leukste festival van het jaar komt er weer aangestormd, inclusief wapperende rode cape en bekende superheroes. Dit jaar staat het BoekenFEST namelijk in het teken van Super(wo)man. Op 30 maart is DNK dé plek waar supermannen- en vrouwen zich verzamelen om jou een bijzondere avond uit te bezorgen. En het belooft een avond voor in de boeken te worden!

In Amsterdam wordt de landelijke Boekenweek afgetrapt met het welbekende Boekenbal. Hier in Assen doen we het íets anders, wij sluiten de Boekenweek namelijk feestelijk af met het BoekenFEST! Een sfeervol festival bomvol bekende schrijvers, liveoptredens, swingende muziek, culinaire versnaperingen en vooral boeiende verhalen. Dit jaar wordt DNK omgetoverd tot een echte Supermanwereld met podia als Krypton Stage en de Metropolis Stage en is de line-up extra bijzonder met supervrouwen- en mannen zoals Daphne Deckers, Aaf Brandt Corstius, Ronald Giphart, Özcan Akyol en Lévi Weemoedt. Nieuwsgierig naar alle namen? Check dan snel deze pagina

Tickets zijn hier te reserveren.

Terugblik - BoekenFEST'18

Het thema tijdens BoekenFEST'18 was 'into the wild' wat geïnspireerd was op  het thema van de Boekenweek (natuur). Er waren vele prominenten gasten: Ursul de Geer, Özcan Akyol, Japke-d Bouma, Onno Blom, Jessica Durlacher, Marjan Berk, Jolien Bennema, Bert Natter, Annet de Jong, Egbert Hovenkamp II, Carla de Jong, Sebastiaan Koen, Frans Hempen, Saman Amini en Nicolette Leenstra. 

Daarnaast toonde Zoo Bizar allerlei levende dieren zoals gordeldiertjes en hagedissen, en konden de bezoekers boekschieten met Joy Time, een gedicht laten schrijven door Poëzie Escribano, kijken en luisteren naar Kolkende Taal Late Night en swingen op de klanken van de muziek van DJ Vinyl. Bekijk hieronder de aftermovie en de uitzending van Kolkende Taal Late Night, en de foto's van de avond.

sfeerimpressie BoekenFEST'18 en Kolkende Taal Late Night

 

"In Amsterdam hebben ze het Boekenbal, in Assen vieren we het BoekenFEST! Een sfeervol festival rond het boek."

"Het was een mooie en goed georganiseerde avond!"

Joël Broekaert over BoekenFEST'18

"Bedankt voor de leuke avond."

Japke-d. Bouma over BoekenFEST'18

"Het BoekenFEST is altijd een gezellig feest met een leuk publiek."

Bert Natter over BoekenFEST'18