Kolkende Taal met Ursul de Geer en Pauline Broekema

Begin maart vindt er weer een gezellige Kolkende Taal plaats in het Leescafé van Bibliotheek DNK. Presentatrice Cunera van Selm gaat in gesprek met gasten uit de wereld van boeken, theater en film, en de Kolkende Taal huisband met Leon Moorman, winnaar van het Drèents Liedtiesfestival 2019, zorgt voor de muzikale omlijsting.

Op zondagmiddag 1 maart zal onder meer programmamaker en regisseur Ursul de Geer komen vertellen over zijn nieuwste werk als regisseur, de theatervoorstelling ‘De Aanslag’, en zanger Leon Moorman en Daphne van Ditshuizen gaan als Drentse zangers in op hun passie voor muziek. Ook schrijfster Pauline Broekema en Tijmen Botma (chef-dirigent Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’) schuiven bij Cunera van Selm aan tafel aan om te praten over het thema 75 jaar Vrijheid. Gedurende de middag zijn er vier rondes met verschillende thema’s en gasten. Het hele programma is hier terug te lezen.

Kolkende Taal wordt gemaakt in samenwerking met RTV Drenthe en op twee woensdagavonden per maand uitgezonden bij RTV Drenthe. Het bijwonen van Kolkende Taal in het Leescafé van DNK is gratis. Het bestellen van kaarten kan via dnk.nl, aan de balie van De Nieuwe Kolk of telefonisch via 088 012 88 88.