20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei

Murder on the Orient Express

Genre: Toneel

Na het succes van The Mousetrap komt nu hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een absolute sterrencast naar het theater!
Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. De vraag is: zit jij op het juiste spoor?

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben.. Een moordzaak die je niet snel zult vergeten.

Toneelschrijver Ken Ludwig (De drie Musketiers, Crazy for You) bewerkte de klassieke thriller, met de beroemde Hercule Poirot, tot de ultieme ‘who done it’. Met een cast van uiteenlopende personages laat hij het publiek tot het einde raden wie de dader is.

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding.
Reserveer tickets voor de inleiding

 

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

0:36 / 0:58 Publieksreacties Murder on The Oriënt Express

'Remko Vrijdag is onmiskenbaar de spil en motor van de theatervoorstelling'

Volkskrant

'Het mooie decor, het licht en de muziekfragmenten maken het helemaal af'

Musicalsites

'Lone van Roosendaal en Gerrie van der Klei laten zien dat ze comedy timing uitstekend beheersen'

Theaterparadijs