Mijn oom uit Ambon

TBT Works

Mijn oom uit Ambon

Genre: Toneel

Na vier succesvolle theatershows met The Brothers Timisela is het eerste soloprogramma van Joshua een feit. De jongste van de broers, ook bekend als de grappigste Molukker van Nederland, komt met een gloednieuwe komedie genaamd 'Mijn oom uit Ambon'. Vanaf februari tot mei 2020 is dit programma te zien in de landelijke theaters.

Joshua heeft een oom uit Ambon (hoofdstad van de Molukken, Indonesië). Dit bijzondere familielid komt voor een paar weken in Nederland logeren. Hij ontdekt hutspot, vindt de buurvrouw wel erg leuk en kijkt met een speciaal oog naar de hond van deze buurvrouw.

Joshua neemt je mee in de belevenissen van zijn oom. Hij vertelt en zingt erover. Tot het absurdistische aan toe. En ja, de liefde. Hoe kan het ook anders; Oom uit Ambon wordt verliefd en wil niet meer terug. Hoe dit afloopt? Ontmoet Joshua en zijn oom en beleef een hilarische avond.

(Dit concert is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.)Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn we verplicht een gezondheidscheck uit te voeren voordat je tickets kunt bestellen.

Bij het aankopen van een ticket ervaar ik (en mijn medebezoeker) geen van de volgende gezondheidsklachten:

  • Geen last van koorts
  • Geen last van hoesten en/of keelpijn
  • Geen last van overige verkoudheidsklachten

Indien deze klachten alsnog optreden dient de aankoop geannuleerd te worden door een e-mail te sturen naar contact@dnk.nl. Het aankoopbedrag zal dan worden teruggestort.

Ik heb geen van deze bovenstaande gezondheidsklachten


prijzen

  • Normaal € 21,00

deze week bij dnk