Marlene Bakker

Raif

Marlene Bakker

Genre: Muziek

Zangeres Marlene Bakker brengt met haar muzikanten de Groningstalige liedjes van haar veelgeprezen album ‘Raif’ en neemt je met nieuwe nummers mee naar de wereld van hypnotiserende hiplichten en witte wieven. Ook als je de streektaal niet machtig bent, zul je geraakt worden door de filmische sfeer en horen hoe het aardse Gronings naadloos aansluit op de hedendaagse indiepop.

Geniet na afloop van de voorstelling in het Theatercafé van het duo Gertjan Piek & Hans.
Bad Moon Rising, Stiekem Gedanst, La Bamba, Mrs. Robinson... Het muzikale duo Gertjan Piek & Hans staat garant voor fijne luistermuziek, leuke popsongs, country, jazz én rock & roll!

selecteer datum en tijd

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

“Een meesterlijk debuut dat de streektaal met eigentijdse pop een impuls geeft en tot ver buiten de provinciegrenzen kan tillen. Het is een unieke luisterervaring, een serene en weemoedige betovering die liefdevol en ambachtelijk is vastgelegd in geluid. Op de een of andere manier is het waanzinnig romantisch.”
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dagblad van het Noorden

“Haar warme, soulvolle stemgeluid brengt de haast poëtisch klinkende dialectpopteksten op zo’n manier dat je het echt gelooft. Niet de zangacrobatiek, maar het verhalen vertellen staat voorop. Dit, gecombineerd met het Gronings, vormt een gouden duo.”

3voor12 radio

“Een klassieker binnen de streektaalmuziek. Alle loftuitingen zijn terecht. Deze plaat vol prachtige liedjes ontstijgt iedere categorisering.”

Meppeler Courant