Grootkoor Drenthe

Grootkoor Projecten

Grootkoor Drenthe

Genre: Muziek

Op vrijdag 29 maart geeft het Grootkoor Drenthe een uniek concert in Theater DNK.

Een groot projectkoor van zo'n 150 stemmen, afkomstig uit de gehele provincie zingen met Jan Vayne. Een wel heel bijzonder koorconcert! Speciaal voor dit concert hebben de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen een inspirerende mix van klassieke en populaire muziek samengesteld. Samen met de geweldige pianist Jan Vayne wordt u muzikaal verrast.
 
Jan Vayne
Pianovirtuoos Jan Vayne behoeft geen introductie, hij is wereldklasse. Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek, het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te luisteren.

Op het programma staan prachtige liederen uit het lichte muziekgenre, opera en musical. Kom genieten van dit fantastische programma!

 

Dit gezelschap is geen onderdeel van de programmering van DNK, maar je kan wel bij ons terecht voor entreekaarten voor deze productie.

selecteer datum en tijd

Deze voorstelling heb je helaas gemist. Gelukkig hebben we nog veel andere uitgaanstips, bekijk daarvoor onze agenda & tickets