20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Eiffel

Dennis Willekens, Soraya Gerrits, Ad Knippels, Valerie Curlingford e.a.

Genre: Musical

Als dochter van de bekende ontwerper Gustave Eiffel ziet Claire de droom van haar vader vorm krijgen in Parijs. Na het onzichtbare geraamte van het Vrijheidsbeeld te hebben gebouwd, wil de Franse ingenieur iets maken waardoor de wereld hem zal zien. Zijn ambitie maakt hem blind voor de offers die zijn dochter moet brengen. Zij is bang na haar moeder ook haar vader te verliezen, die zich bijna doodwerkt. Als ook haar verloofde Adolphe haar voor een onmogelijke keuze stelt, staat Claire op het punt van breken.

De musical ‘Eiffel’ vertelt het verhaal van een vader en dochter die elkaar verliezen in het bouwen aan de toekomst, terwijl angstige en verwonderde Parijzenaars aan de oevers van de Seine een technisch wonder van driehonderd meter staal zien verrijzen.

Deze musical is door de aanwezigheid van een blindentolk extra toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Scroll naar beneden voor meer info.

selecteer datum en tijd

Komt het Zien!

Deze voorstelling is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking.

Een blindentolk van Komt het Zien! beschrijft tijdens de voorstelling wat er te zien is. Door een koptelefoon hoort de blinde of slechtziende bezoeker de tolk en weet zo precies wat er gebeurt. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een speciale meet & feel inleiding.

Kaarten voor mensen met een visuele beperking kunnen worden besteld via de afdeling Klant & Service te bereiken via 088 012 88 88 of stuur een mail met naam, adres, woonplaats en het aantal kaarten naar contact@dnk.

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 35,00

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.