20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

IFA Presenteert: Scrapper

IFA Presenteert

Regie: Charlotte Regan Speelduur: 84 min Pauze: nee Genre: komedie,drama

In samenwerking met DNK programmeert IFA regelmatig een bijzondere en nieuwe arthouse-film mét inleiding, nagesprek of bijzondere gast tijdens IFA Presenteert in DNK. Zo kun je IFA het hele jaar door vieren! Tijdens deze editie, op donderdag 8 februari, kun je eerst genieten van het Britse komedie/drama ‘Scrapper’ en na de tijd nog gezellig napraten tijdens de IFA Vriendenborrel.

Voorafgaand aan de filmvertoning stelt IFA de Jongerenjury voor. Tijdens IFA 2024 wordt Oui We (het jongerenpanel van DNK) een weekend lang IFA-Jongerenjury. Alaz, Daan, Fernando, Jamiro, Meike, Nienke, Robin, Rosalynn en Djimo zijn tijdens IFA niet alleen VIP-gast, maar kijken films, volgen workshops en schuiven op zondag aan bij de talkshow.

Tip: Altijd korting bij IFA Presenteert voorstellingen? Word dan snel Vriend van IFA of Festivalvriend en profiteer het hele jaar van allerlei leuke voordelen! Klik hier voor meer info.

Scrapper
De twaalfjarige Georgie (Lola Campbel) woont na het overlijden van haar moeder op haar eentje in een flat in Londen en heeft het graag niet anders. Ze liegt de maatschappelijk werkers voor dat ze samenleeft met haar oom en steelt fietsen om te overleven. Aan haar zelfstandig leventje komt een einde wanneer een jongeman genaamd Jason (Harris Dickinson) die zichzelf voorstelt als haar vader plotseling opduikt. Langzaam maar zeker groeien de twee naar elkaar toe.