20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Back to Black

Prikkelarme Bios

Regie: Sam Taylor-Johnson Speelduur: 123 min Pauze: nee Genre: muziek,drama

Lekker genieten van een bezoek aan de bioscoop. Het zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. Voor bezoekers die last hebben van prikkels en gauw overprikkeld raken, is zo’n bezoek dat niet. Daarom organiseren we op zaterdagochtend 18 mei voor de tweede keer een prikkelarm bioscoopbezoek, deze keer met de film ‘Back to Black‘. Tijdens dit bezoek is er onder andere een speciale rustruimte, kun je op elk gewenst moment de zaal verlaten en zorgen we er voor dat je van tevoren goed voorbereid bent zodat je weet wat je kunt verwachten.
Klik hier voor meer informatie

Back to Black
Back to Black vertelt Amy Winehouse haar levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Tip: Mocht je het fijn vinden om je voor te bereiden op het bezoek aan de prikkelarme bioscoop, dan ben je van harte welkom voor een voorbereidingsbezoek op dinsdag 14 mei tussen 12.00 – 12.30 uur. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan via bioscoop@dnk.nl