20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Oui We x SWAPPY DAY: Oui Rewear

Genre: Jongeren, Workshop

Klaar met je oude kleding en toe aan een nieuwe fit? Dan ben je op de juiste plek!

Geef je wardrobe een duurzame make over bij de Oui Rewear kledingruil! Kom langs met de kleding items die al jaren ongedragen in je kast hangen (we weten dat je ze hebt) en ruil ze om voor een hele nieuwe look!

Dit zijn de spelregels: Je mag zo veel items meenemen als je wilt. Voor elk (schoon en intact) item dat je inlevert kun je een nieuw item swappen. Kapotte kleding nemen we niet in, maar is wel te pimpen bij één van de workshops! Accessoires en schoenen zijn ook welkom.

Ben je nog niet klaar om die ene trui vol gaten gedag te zeggen, dan hoeft dat niet! Bij diverse workshops leer jij je oude kleding nieuw leven in te blazen. Repareren kan, pimpen ook!

De workshop Upcycling & Borduren door Blousem is doorlopend van 12:00-16:00 uur. Voor kleine reparaties kan je terecht bij twee van onze toptalenten. Je kleding pimpen met textielverf is overigens ook mogelijk!

Geniet tussen de textiel van de tunes van onze DJ, loop naar de bar voor een (alcoholvrij) drankje en leg je nieuwe outfit vast in de photobooth!

Reduce, reuse, recycle… Rewear!

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activiteiten ga je naar agenda & tickets