20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dokter in de zaal

Hooikoorts

Genre: Special

Hooikoorts: veel volwassenen maar ook veel kinderen hebben last van een loopneus, tranende ogen en niesbuien. Kinderarts Jasper Broens en KNO-arts Ranny van Weissenbruch zien deze klachten niet alleen in het voorjaar op hun spreekuur voorbijkomen. Zij vertellen in deze aflevering van Dokter in de zaal over de impact en behandeling van hooikoortsklachten in verschillende levensfasen.

Zo komt aan bod dat hooikoorts te maken kan hebben met andere klachten zoals eczeem, astma en waarom het vaak misgaat met vrij verkrijgbare medicijnen. Ook komt de behandeling met immunotherapie aan bod.

DNK presenteert in samenwerking met het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) de talkshow-serie Dokter in de Zaal. Tijdens deze informatieve avonden vertelt een arts van het WZA jou in heldere taal wat het betekent als jij of je naaste een bepaalde ziekte of aandoening krijgt. Wat zijn bijvoorbeeld de symptomen en welke behandelingen zijn er mogelijk? Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Ben je Comfort of Premium lid dan krijg je korting op deze activiteit. De kortingsoptie is automatisch zichtbaar wanneer je ingelogd bent in je DNK account. Nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over onze lidmaatschappen.

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activiteiten ga je naar agenda & tickets