meeting & events

DNK is de perfecte plek voor je evenement, of het nu groot is of klein. Met twee theaterzalen, vijf bioscoopzalen, een televisiestudio, het JackLab, een theaterrestaurant/-café, diverse foyers en vele andere ruimtes is alles mogelijk! Van intiem diner tot meerdaags congres en van korte vergadering tot spetterend feest.

De Grote Zaal telt 850 stoelen, kent een prachtige akoestiek en is voorzien van orkestbak en moderne trekkenwand. De Rabo Zaal heeft een tribune met 222 stoelen. Doordat deze uitschuifbaar is, biedt de zaal precies wat je nodig hebt. In de vijf bioscoopzalen vinden in totaal 750 mensen een plek. De grootste filmzaal heeft 258 stoelen, de kleinste 79. Een verrassende plek voor lezingen en presentaties. Liever een open ruimte? Dan is onze 1e etage met Touchwand ideaal. En wat te denken van een eigen (personeels)feest op het podium van onze Grote Zaal? Alles is mogelijk, al dan niet in combinatie met een horeca-arrangement.

DNK helemaal benutten? Dat kan natuurlijk ook. Alle ruimtes staan in verbinding met elkaar en kunnen wij gebruiken voor een groots event of festivals.

Bezoek met relaties, groepen of medewerkers
De programmering maakt een bezoek aan DNK nog interessanter. Een voorstelling, film, concert of activiteit leent zich perfect voor een bezoek met relaties of medewerkers. Maar het kan ook deel uitmaken van óf de perfecte afsluiting zijn van je evenement! Onze programmering biedt je genoeg keus.

BusinessClub DNK
Ondernemers die van theater houden en in een inspirerende omgeving willen netwerken, zijn van harte welkom bij onze BusinessClub. Als lid van de Culturele BusinessClub ontmoet je mede-ondernemers bij speciaal geselecteerde (film)voorstellingen en bijzondere activiteiten. Lees meer over BusinessClub DNK.

Vakmensen & programmering in huis
Uw evenement wordt op technisch- en cateringgebied vakkundig ondersteund door de medewerkers van DNK. De eigen technici en gastheren/-dames maken jouw bijeenkomst compleet en geven je gasten een warm welkom.

Meer weten?
Neem voor informatie over het organiseren van je eigen evenement in DNK contact op met Robert Wolf, coördinator verhuur & evenementen.

Robert Wolf
r.wolf@dnk.nl | 088-0128888.