BoekenFEST'17

Case

CASE 11 MRT 2017 | FESTIVAL 

Zaterdagavond 11 maart vond de vierde editie van het BoekenFEST klaar. Gerenommeerde schrijvers, lokale talenten, landelijk bekenden, acteurs en journalisten uit heel het land kwamen naar Assen om dit festival te vieren en hun verhalen met het publiek te delen. Het feest werd compleet gemaakt met  diverse litaraire en theatrale acts en een koninklijke onderscheiding voor onze Asser bibliotheek. 

samenvatting

2500 bezoekers in DNK
32 optreden
2 steltlopers
148 uitgeleende boeken
10 blind dates
1 Live uitzending Kolkende Taal 1 Koninklijke onderscheiding

Fotografie Marcel J. de Jong

Een literaire kookles van Abdelkader en Saida Nadi Benali.

Koninklijke onderscheiding voor 100-jarige bibliotheek in handen van directeur Hanneke Bruggeman.

Programma

Een kleedkamer binnenstappen en op 'blind date' gaan met Heleen van Rooyen of Maarten Spanjer, Het nieuwste boek van je favorite auteur laten signeren, op consult gaan bij de literaire apotheek en genieten van alle optredens sprekers en acts. Kortom, het was een zeer geslaagde avond.

In de Live uitzending van Kolkende Taal, die te zien was op RTV Drenthe, kon men ook vanuit de huiskamer een kijkje nemen in het festival. Presentatoren Diana de Groot en Jetze Dam namen je mee door DNK en spraken met de bekende gasten.

wil je meer weten of je eigen event organiseren?

BoekenFEST

Het BoekenFEST is een jaarlijks terugkerend literair festival dat plaatsvind rond de Nationale Boekenweek. Het draagt bij aan het culturele klimaat in Assen en voegt een ontmoetingsplaats toe aan de Drentse samenleving. 

www.dnk.nl/boekenfest

showcase

al een beeld hoe jouw event eruit gaat zien?

laat het ons weten

nog niet uitgekeken? kijk gerust nog even verder

bekijk onze locaties