Noorderlinkdagen

Case

CASE 29 SEP 2016 | CONGRES

De Noorderlinkdagen streken dit keer neer in Assen. Een uniek congres dat zich kenmerkt door een origineel programma, waarmee de aansprekende thema's op gebied van management- en organisatie-ontwikkelingen uitlicht. Na maanden van voorbereidingen konden we op 30 september eindelijk terugblikken op dit geweldige congres dat wij mochten hosten. Naast DNK werden er nog vijf andere locaties in de stad gebruikt om alle programma-onderdelen onder te brengen. Een zeer geslaagd event!

samenvatting

2 presentatoren
1000 bezoekers
15 ruimtes
3 steltlopers
2 snelgoochelaars
3500 broodjes, soepjes en wrapjes 1500 repen Tony Chocolonely 1000 verse smoothies
1 spectaculaire slotact

Fotografie Harma Kaput | Paul Meijer | Mohammad Mathbout | Stella Dekker | Maarten de Kok

"Wie je ook bent, speel de rol van je leven"
quote uit de introfilm

Gelukkig is er gedacht aan regenponcho's

Theater Noordkracht '16

DNK werd bestempeld tot Theater Noordkracht '16 dat een geweldig theaterprogramma had opgesteld. Het publiek werd onder leiding van Jan Jaap van der Wal verrast, vermaakt en getrakteerd op voorstellingen van onder andere Arno van der Heyden en Ellen ten Damme. Het was een dag vol creativiteit, improvisatie, muziek en humor.

"Een onderdeel van dit congres is dat er naast het inhoudelijke component ook aandacht gaat naar een goede verzorging van de innerlijke mens. Als de koffie niet goed is, dan is dat onderwerp van gesprek. "
Ursala Draaijer, deelprojectleider Facilitair en Logistiek

wil je meer weten of je eigen event organiseren?

Noorderlink

Noorderlink is een samenwerkingsverband van een aantal grote werkgevers in Noord-Nederland. Door kennis, expertise en best-practises uit te wisselen, vergroten de aangesloten organisaties de mobiliteit en inzetbaarheid van medewerkers. Daarnaast zijn de organisaties door hun onderlinge afstemming beter in staat oplossingen voor moeilijke vraagstukken te realiseren. Tegelijkertijd zet Noorderlink zich in om goed opgeleid personeel voor het noorden te behouden en naar het noorden te halen door het profileren van het noorden als een aantrekkelijke werk- en woonomgeving.

www.noorderlink.nl

showcase

al een beeld hoe jouw event eruit gaat zien?

laat het ons weten

nog niet uitgekeken? kijk gerust nog even verder

bekijk onze locaties