20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kleur, knustel en maak kans!

Ook zo’n fan van Kikker? Of een nog grotere fan van De Gruffalo? Dan hebben wij goed nieuws! Doe mee aan de kleurplaten winactie en maak kans op mooie prijzen van de Gruffalo of Kikker. En je kunt nog meer winnen! Kom naar het Ontmoetingsplein om de mooiste winterhangers te knutselen en maak kans op een DNK cadeaukaart t.w.v 10 euro.

Kleur mee en win!

Ben jij ook zo’n fan van ‘De Gruffalo’? Op vrijdag 6 januari kun je genieten van de voorstelling ‘De Winter Gruffalo’. Iedereen vanaf drie jaar is welkom. Na afloop kun je meedoen aan een sneeuwballen gevecht. Toch meer fan van Kikker? Schuif dan met je kleintje aan bij de familiemusical ‘Kikker is verliefd’ op zondag 8 januari.

In de kerstvakantie is op het Ontmoetingsplein een speciale hoek voor kinderen ingericht. Hier kun je onder andere de kleurplaat van De Gruffalo of van Kikker inkleuren. Lever de kleurplaat vóór maandag 2 januari 2023 in bij de Infobalie en maak kans op te gekke Kikker- of Gruffalo merchandise!* Je mag natuurlijk ook thuis aan de gang! Download de kleurplaten hieronder. Vergeet niet je naam, leeftijd en mailadres op de achterkant van je kleurplaat te vermelden, deze worden gebruikt om de winnaars te benaderen.

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kun je op het Ontmoetingsplein aan de slag met je eigen kerstversiering. Winterhangers als rendieren, sneeuwvlokken en kerstballen: je kan ze helemaal zelf maken! Hang jouw winterhanger op in onze kerstboom en maak kans op een DNK cadeaukaart t.w.v 10 euro. De winnaars worden na de kerstvakantie persoonlijk op de hoogte gebracht. Wil je zelf ook nog genieten van je winterhanger? Je kunt hem tot en met zondag 22 december ophalen.

*Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Agenda & tickets