20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Vacature Junior Marketingmedewerker

Ben jij net klaar met je (marketing)opleiding en zoek je een inspirerende, creatieve organisatie om jouw loopbaan te beginnen? Dan hebben wij op onze marketingafdeling dé plek voor jou! Als junior marketingmedewerker in DNK geven we je de ruimte om kennis te maken met alle facetten van het marketing vak, om te groeien en om ervaring op te doen. Wij komen graag in contact met leergierige en enthousiaste junior marketingmedewerkers

Wat ga je doen?

Ben jij startend op de arbeidsmarkt en wil jij meewerken om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met alle facetten van cultuur? Van de meest uiteenlopende events tot cursussen en workshops en van ware blockbusters tot concerten en voorstellingen? Dan moet je vooral even verder lezen! Binnen deze functie ondersteun je 32 uur per week, gedurende een periode van 2 jaar, onze marketingafdeling met verschillende campagnes. Als culturele organisatie met een bioscoop, bibliotheek, theater en congres- en evenementenlocatie is hier meer dan genoeg te doen. Je komt te werken in een marketingteam met tien collega’s. Je bedenkt campagnes en werkt ze uit, schrijft en plaatst regelmatig zelf teksten en onderhoudt contacten met andere betrokkenen, zoals filmdistributeurs of gezelschappen.

Jouw kerntaken:
• Het bedenken en uitwerken van campagnes
• Het verspreiden van promotiemateriaal (in en buiten ons gebouw)
• Het onderhouden van contacten met samenwerkingspartners en impresariaten
• Het schrijven en plaatsen van nieuwsitems en agenda-updates op dnk.nl
• Het opstellen en verzenden van nieuwsbrieven/mailingen
• Het analyseren van bezoekersgegevens en verkoopdata

Wie zoeken we?

We zoeken een enthousiaste en leergierige junior marketingmedewerker met veel energie. Werkervaring is geen vereiste, een passende opleiding (bijvoorbeeld op het gebied van marketing of communicatie) is dat wel. Ook is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de culturele sector en de Nederlandse taal goed beheerst, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast kun je prima uit de voeten met de reguliere Office-programma’s. Van social media krijg jij geen slapeloze nachten en voor het uitdenken van creatieve campagnes mogen we je zelfs wakker maken. Spreekwoordelijk dan 😉😉.

Verder ben je:
• Proactief en initiatiefrijk; je zit vol goede ideeën en voert ze graag uit
• Flexibel en enthousiast
• Leergierig en nieuwsgierig
• Een echte teamplayer

Wat bieden we?

Bij DNK gebeurt het! We bieden je dan ook een uitdagende en afwisselende baan binnen een ambitieuze organisatie. In de 2 jaar die je hier werkt geven we je alle begeleiding, coaching en ruimte om te groeien en werkervaring op te doen. Ons marketingteam is jong en dynamisch en heeft adviseurs voor Podium, Bibliotheek, Bioscoop en de Zakelijke Markt en specialisten in Vormgeving, DTP, Online Marketing, Voorstellingen, Events en Traffic. Ben je werkzaam bij DNK, dan kun je deelnemen aan onze personeelsbijeenkomsten en gebruik maken van werknemersvoordelen, zoals kortingen op activiteiten, voorstellingen en films. De functie is ingeschaald in schaal 4 conform CAO Nederlandse Podia.

Wie zijn wij?

DNK is dé culturele organisatie die Assen verbindt, verrijkt en inspireert. We bieden een podium voor ontwikkeling en ontspanning. Waar informatie, ervaringen en ontmoetingen een aantoonbare en onmisbare meerwaarde opleveren voor ons publiek. In een (normaal) jaar verwelkomen wij zo’n 500.000 bezoekers die komen voor ons aanbod aan films, podiumkunsten, literatuur, horeca en zakelijke bijeenkomsten.

Meer weten of solliciteren?
Spreekt de vacature je aan en herken je jezelf in het profiel? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur een motivatiebrief en cv naar HRM via sollicitatie@dnk.nl onder vermelding van Vacature Junior Marketingmedewerker. Je kunt je brief uiterlijk maandag 27 juni 2022 aanleveren. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Irene van der Molen (Manager Marketing) via 088-0128548.