20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Coördinator Gebouwbeheer

 In De Nieuwe Kolk (DNK) stappen jaarlijkse zo’n 500.000 bezoekers in de wondere wereld van theater, bioscoop, horeca en bibliotheek in één. Hier is iedere dag meer dan genoeg te doen en te beleven en dat vergt optimale facilitaire ondersteuning. Heb je passie voor en ervaring in een coördinerende facilitaire functie, denk je in kansen en mogelijkheden? Lees dan verder!

 Wat ga je doen?
Als Coördinator Gebouwbeheer ben je verantwoordelijk voor een optimale staat van gebouw, inrichting en voorzieningen. Je plant en coördineert onderhoud/MJOP en beheert het onderhoudsbudget. Je bent eindverantwoordelijk voor beheer van alle gebouw gebonden installaties zoals klimaat, inbraakbeveiliging, brandmeldcentrale, e.d.. Je bent aanspreekpunt voor externe partijen zoals verhuurder, eigenaar, huisinstallateur en voor interne gebruikers van DNK. Je stuurt onderaannemers aan bij opdrachtverstrekking, uitvoering en oplevering.

 Wat bieden we?
Bij DNK gebeurt het! We bieden je dan ook een afwisselende baan voor 36 uren per week (28 of 32 uren is bespreekbaar) in een unieke, veelzijdige en ambitieuze culturele organisatie. Je komt te werken in een unieke werkomgeving: 30.000 m2 oppervlakte in een modern gebouw met twee theaterzalen, vijf filmzalen, een grote bibliotheek en veel werk- en ontmoetingsplekken. In 2022 wordt in DNK de herinrichting van de bibliotheek en een nieuwe jeugdafdeling gerealiseerd. DNK beschikt over de nieuwste (digitale) voorzieningen en staat in het stadshart van Assen, op loopafstand van het station.

Als Coördinator Gebouwbeheer heb je een functie met veel afwisseling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en werk je met enthousiaste en betrokken collega’s in een informele en open sfeer. Je hebt de vrijheid om zelf je werk in te richten. Een goede balans tussen werk en privé is voor ons belangrijk, je werktijden kun je dan ook in overleg bepalen en thuiswerken is mogelijk. Binnen DNK is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en we bieden dan ook ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Ben je werkzaam bij DNK, dan kun je deelnemen aan onze personeelsbijeenkomsten en gebruik maken van werknemersvoordelen, zoals kortingen op activiteiten, voorstellingen en films.

We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. De functie is ingeschaald in schaal 7 van de CAO Nederlandse Podia.  Je krijgt een contract voor een jaar, met de intentie om het dienstverband na dat jaar om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 

Wie zoeken we?

Jij bent een enthousiaste collega die in staat is om lopende zaken en bouwtechnische projecten in ons unieke gebouw op zich te nemen. Je hebt een pragmatische werkwijze en sterke communicatieve vaardigheden. Hierdoor lukt het jou om goed in gesprek te gaan met managers, directie en je collega’s, maar ook met externe partijen. Je kunt prioriteiten stellen en de grote lijnen bewaken. Hierdoor blijf je op koers en weet je de gestelde doelen binnen de lopende projecten te realiseren.

Verder heb je:

  • bouwtechnische expertise en een op de functiegerichte opleiding;
  • een hands-on mentaliteit, ben je flexibel en toegankelijk;
  • ervaring in het samenwerken met bouwpartners zoals aannemers, installateurs, interieurbouwers
    en kun je om achterliggende doelen en de publieksbelangen van DNK voor ogen houden;
  • ervaring met digitale tools en facilitaire ICT-toepassingen.

 

Wie zijn wij?

DNK is dé culturele organisatie die Assen verbindt, verrijkt en inspireert. We bieden een podium voor ontwikkeling en ontspanning. Waar informatie, ervaringen en ontmoetingen een aantoonbare en onmisbare meerwaarde opleveren voor ons publiek. Bezoekers komen voor ons aanbod aan films, podiumkunsten, literatuur, horeca en zakelijke bijeenkomsten.

 

Meer weten of solliciteren?

Spreekt de vacature je aan en herken je jezelf in het profiel? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Paul Nieman (adjunct-directeur) op 088-0128507 of p.nieman@dnk.nl.

Je motivatiebrief en cv kun je mailen naar sollicitatie@dnk.nl onder vermelding van ‘sollicitatie Coördinator Gebouwbeheer’. Je kunt je brief uiterlijk 20 juni 2022 aanleveren.’