Medewerker Klant & Service

DNK is dé culturele organisatie voor Assen en omstreken met jaarlijks ruim 500.000 bezoekers die komen voor podiumkunst, informatie, literatuur, film, horeca en zakelijke mogelijkheden.

Voor onze balie in het cultuurportaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste en spontane

MEDEWERKER KLANT & SERVICE
(minimaal 5 en maximaal 25 uur per week)

 Met je team sta je er elke dag weer klaar voor; service met een glimlach. Vandaag heb je een vroege dienst en neem je plaats achter de balie. De collega’s komen binnen en de eerste gasten melden zich al aan de telefoon. Er staan bezoekers die een kaartje voor de film van vanmiddag willen kopen en je beantwoordt vragen over het bibliotheek lidmaatschap. Je weet dat ze het liefst snel en goed worden geholpen. Je leest je mail en in de agenda staat wat er vandaag op het programma staat. Jij hebt er zin in!

 Functie:
Als medewerker K&S ben je samen met het team verantwoordelijk voor alle interne- en externe communicatie met onze gasten en collega’s via diverse klantcontactkanalen: persoonlijk, telefonisch, e-mail, online, brief of sociale media. Je zorgt snel voor een antwoord of oplossing. Online als het kan, persoonlijk als het nodig is.

Wat wij vragen:

  • Je bent flexibel beschikbaar overdag, in de avonduren en in de weekenden;
  • Je functioneert op MBO-niveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met MS Office;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands;
  • Je kunt omgaan met diverse computerprogramma’s.

Ben jij of ken jij degene, die

  • Gastheerschap en het omgaan met uiteenlopende publieksgroepen als haar/zijn tweede natuur heeft;
  • Zichzelf herkent in: klant- en gastgerichtheid, samenwerken, ondernemerschap, flexibiliteit, luisteren en nauwkeurigheid;
  • Affiniteit heeft met literatuur, cultuur en media.

Is deze vacature op je lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om te reageren! Dat kan door een motivatiemail met cv vóór 20 september 2020 te sturen naar hrm@dnk.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 39/40. Voor meer informatie kun je terecht bij Ellen Kadijk, teamleider Klant & Service, t. 088-0128559. De arbeidsvoorwaarden zijn passend bij de aard en zwaarte van de functie (conform CAO Nederlandse Podia).