20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Hoofd Exploitatie Bioscoop

In De Nieuwe Kolk (DNK) stap je in de wondere wereld van de bioscoop, maar ook theater, horeca en bibliotheek in één. Hier is iedere dag meer dan genoeg te doen en te beleven. Heb je en passie voor de filmwereld, van arthouse tot blockbuster, en denk je in kansen en mogelijkheden? Ben je ondernemend en ben je een leidinggevende die zijn team meeneemt en motiveert? Lees dan verder!

 Wat ga je doen?
Als Hoofd Exploitatie Bioscoop geef je leiding aan het bioscoopteam bestaand uit twee assistent teamleiders en ongeveer 25 servicemedewerkers. Je vervult een deel van je uren een voorbeeldfunctie als coördinator op de werkvloer, ook in de avonden en weekenden. Samen met je team zorg je voor een optimale dienstverlening en het blijven verrassen van gasten. Je werkt continu aan het verbeteren van werkprocessen, service en faciliteiten. Je stelt samen met de Programmeur Film het wekelijkse filmaanbod in onze vijf zalen vast en organiseert activiteiten zoals Ladies Nights, de Kleuterbioscoop, filmpremières en andere specials. Binnen de afdeling Bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de omzet- en winstcijfers van jouw team, waarbij je nauw samenwerkt met de manager Bedrijfsvoering. Als lid van het MT+ denk en beslis je mee over de inhoudelijke koers van DNK.

 

Wat bieden we?
Bij DNK gebeurt het! We bieden je dan ook een afwisselende baan voor 36 uren per week (32 uren is bespreekbaar) in een unieke, veelzijdige en ambitieuze culturele organisatie. Je krijgt een uitdagende functie waarin je ernaar streeft om onze ruim 175.000 bioscoopbezoekers per jaar een nòg betere beleving in DNK te bieden. Je komt te werken in een unieke werkomgeving: 30.000 m2 oppervlakte in een modern gebouw met naast een bioscoop twee theaterzalen, een grote bibliotheek en veel werk- en ontmoetingsplekken. DNK beschikt over de nieuwste (digitale) voorzieningen en staat in het stadshart van Assen, op loopafstand van het station.

Je krijgt een functie met veel afwisseling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en gaat werken met enthousiaste en betrokken collega’s in een informele en open sfeer. Je hebt de vrijheid om zelf je werk in te richten. Een goede balans tussen werk en privé is voor ons belangrijk, je werktijden kun je dan ook in overleg bepalen en thuiswerken is mogelijk. Binnen DNK is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en we bieden dan ook ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Ben je werkzaam bij DNK, dan kun je deelnemen aan onze personeelsbijeenkomsten en gebruik maken van werknemersvoordelen, zoals kortingen op activiteiten, voorstellingen en films.

We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. De functie is ingeschaald in schaal 8 van de CAO Nederlandse Podia. Je krijgt een contract voor een jaar, met de intentie om het dienstverband na dat jaar om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 

Wie zoeken we?
We zoeken een leuke, enthousiaste collega met veel energie. Je hebt commercieel inzicht, een pragmatische werkwijze en sterke communicatieve vaardigheden. Hierdoor lukt het jou om goed in gesprek te gaan met directie, MT-leden en je medewerkers, op koers te blijven in het bereiken van de doelstellingen en het beste uit je mensen te halen. Natuurlijk ben je ook liefhebber van films.

Verder heb je:

  • een relevante opleiding en/of ervaring op hbo-niveau (hogere hotelschool, leisure management, e.d.) en meerdere jaren leiding gevende ervaring;
  • bij voorkeur kennis en ervaring van de operatie van bioscopen, het filmaanbod en de bioscoopbranche- en markt;
  • de capaciteit om cultureel-maatschappelijke taken te combineren met commerciële doelstellingen.

 

Wie zijn wij?
DNK is dé culturele organisatie die Assen verbindt, verrijkt en inspireert. We bieden een podium voor ontwikkeling en ontspanning. Waar informatie, ervaringen en ontmoetingen een aantoonbare en onmisbare meerwaarde opleveren voor ons publiek. In een (normaal) jaar verwelkomen wij zo’n 500.000 bezoekers die komen voor ons aanbod aan films, podiumkunsten, literatuur, horeca en zakelijke bijeenkomsten.

 

Meer weten of solliciteren?
Spreekt de vacature je aan en herken je jezelf in het profiel? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Paul Nieman (adjunct-directeur) op 088-0128507 of p.nieman@dnk.nl.
Je motivatiebrief en cv kun je mailen naar sollicitatie@dnk.nl onder vermelding van ‘sollicitatie Hoofd Exploitatie Bioscoop’. Je kunt je brief uiterlijk 20 juni 2022 aanleveren.