stagiair(e) theatermarketing

DNK is dé culturele organisatie voor Assen en omstreken met jaarlijks bijna 500.000 bezoekers in bioscoop, bibliotheek en theater. Door een gevarieerd aanbod op gebied van podiumkunst, informatie, literatuur, film, horeca en zakelijke mogelijkheden, zorgt DNK voor plezier, ontspanning, ontroering en vermaak.

Wij zoeken een gepassioneerde en inventieve stagiair(e) theatermarketing voor
36 uur per week (minimaal 5, maximaal 10 maanden)

Stageopdracht
Deze is gericht op het ondersteunen van de marketingmedewerkers op de afdeling Marketing & Sales in het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes voor theatervoorstellingen. De focus van je stage komt dan ook te liggen op uitvoerende taken. Daarnaast vragen we je om een onderzoek te doen naar de implementatie van Mosaïc-data in onze communicatiestrategieën. Concreet omvat je stage de volgende taken:

  • Het bedenken en uitwerken van voorstellingscampagnes
  • Het verspreiden van promotiemateriaal (in en buiten ons gebouw)
  • Het ondersteunen bij promotionele activiteiten binnen DNK en op locatie
  • Het onderhouden van contacten met impresariaten/gezelschappen
  • Het schrijven en plaatsen van nieuwsitems en voorstellingsupdates op dnk.nl
  • Het schrijven en verzenden van agendaberichten
  • Het invoeren van voorstellingsinformatie in diverse uit-websites
  • Het schrijven/opstellen van digitale nieuwsbrieven

Wie ben jij
Wij zoeken een derdejaars student aan een relevante universitaire of hbo-opleiding (bv. leisure management, marketing/communicatie) en affiniteit met theater. Een proactieve, enthousiaste, precieze, leergierige, flexibele teamplayer met een vlotte en foutloze (mondelinge en schriftelijke) beheersing van de Nederlandse taal. Van de reguliere Office-programma’s en social media krijg jij geen slapeloze nachten en voor het uitdenken van creatieve campagnes kunnen we je juist wakker maken.

Wij bieden
- Een plezierige en leerzame stage (5 tot 10 maanden) in een bijzondere branche en een prachtig theater
- Een boeiende, ambitieuze en ondernemende werkomgeving
- Een stagevergoeding van € 150,- per maand
- Coaching en begeleiding door enthousiaste, ervaren collega’s

Reageren
Heb je interesse in deze stageplaats? Stuur dan je motivatie met cv uiterlijk 30 augustus 2019, uitsluitend per email, naar hrm@dnk.nl onder vermelding van Vacature stage theatermarketing.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Irene van der Molen, Marketingadviseur Theater bij DNK via 088-0128548/i.vandermolen@dnk.nl.