Theater

Praktische Informatie

Informatie en reserveren
Via www.dnk.nl vindt u alle informatie over theatervoorstellingen. U kunt op de website ook 24 uur per dag uw kaarten bestellen en desgewenst thuis printen. Theater- en bioscoopkaartjes zijn ook telefonisch te reserveren van 11.00 tot 16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling via 088-0128550 (kassa theater) en 088-0128560 (kassa bioscoop). Daarnaast kunt u kaarten bestellen via de bestelbon in deze brochure of bij onze kassa van 11.00 tot 16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.

Prijzen & korting
U krijgt, tenzij anders aangegeven, tegen inlevering van het controlestrookje van uw kaart een gratis drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling. In het nieuwe theater is ook de bewaakte garderobe bij de prijs van het kaartje inbegrepen. Gebruik van de garderobe is in verband met brandweervoorschriften verplicht.

Houders van CJP en houders van de ICO VIPCard krijgen €2,- korting op de voorstellingen in de Grote Zaal en de Rabo Zaal. Kinderen t/m 12 jaar krijgen op geselecteerde voorstellingen korting, dit staat bij de betreffende voorstellingen vermeld. De prijzen in de brochure gelden voor de eerste rang.

De reserverings- en verzendkosten zijn afhankelijk van de manier waarop u uw kaarten bestelt. Hieronder ziet u een overzicht van alle kosten. Kiest u voor e-tickets en print u deze zelf, dan betaalt u geen administratie- en verzendkosten.

www.dnk.nl
Reserveringskosten: geen
Verzendkosten: e-tickets € 0,00 / fysieke kaarten: € 3,50 per bestelling
Betaalwijze: iDeal of met creditcard

Telefonisch
Kassa Theater: 088-0128550
Kassa Bioscoop: 088-0128560
Reserveringskosten: € 1,50 per kaart met een maximum van € 15,00 per bestelling
Verzendkosten: e-tickets € 0,00 / fysieke kaarten € 3,50 per bestelling
Betaalwijze: uitsluitend via automatische incasso

Aan de kassa
Reserveringskosten: € 1,50 per kaart met een maximum van € 15,00 per bestelling
Betaalwijze: pin of contant
Het toesturen van fysieke kaarten kan tot één week voor de voorstelling. Daarna kunt u de kaarten afhalen bij de info-balie.

Bestelformulier in de brochure
Reserveringskosten: € 1,50 per kaart met een maximum van € 15,00 per bestelling
Verzendkosten: e-tickets € 0,00 / fysieke kaarten € 3,50 per bestelling
Betaalwijze: uitsluitend via automatische incasso

Uitverkocht
Wanneer een voorstelling uitverkocht raakt, plaatsen wij u op de wachtlijst, zonder verdere verplichting. Als er plaatsen vrijkomen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Annuleren van kaarten
Gekochte kaarten worden in principe niet teruggenomen. In bijzondere gevallen kunt u uw kaarten omruilen voor een tegoedbon. In dit geval wordt er € 2,00 per kaartje aan administratiekosten in rekening gebracht. We ontvangen uw annulering het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk tot één dag voor de voorstelling 's middags 16.00 uur.

Minder validen
Voor minder valide bezoekers is De Nieuwe Kolk goed toegankelijk. Wij verzoeken u bij uw reservering aan te geven of u gebruik maakt van een rolstoel.

De regels van het huis
1. Jassen in de garderobe
2. Mobiele telefoon uit
3. Geen beeld- en geluidsopnames
4. Zijn de zaaldeuren eenmaal gesloten, dan kunt u tot de pauze niet meer naar binnen. Als er ruimte is, bieden wij u eventueel een tijdelijke plaats.