.

.

Zomervakantie in DNK Assen

Het is zomervakantie in DNK!!! De Nieuwe Kolk is een cultuurcentrum in Assen, gelegen aan de kop van de Vaart. In het gebouw bevinden zich een theater, bioscoop en bibliotheek.

De bioscoop is de hele zomervakantie 's middags en 's avonds geopend! Dat betekent dus een boordevolle zomerprogrammering met voor ieder wat wils!

Voor de jongsten is er volop dierplezier met Huisdiergeheimen 2, Duck Duck, Toy Story 4 en Manou op de Meeuwenschool. Ook hebben we 100% Coco New York, Booksmart en Yesterday

Zoek je wat meer actie? Dan is Men in Black, Spider Man of het snelle Stuber misschien wat voor jou? In de 'durf jij te kijken' categorie hebben we het doodenge Annabelle Comes Home en bloedstollende Crawl. Tot gauw!!

De bibliotheek en het theater hebben ook een aantal zeer leuke activiteiten op het programma staan.

 

In de Bioscoop

Voor zowel jong als oud staan er volop toffe films op het programma in deze zomervakantie.

In de Bibliotheek

Volop vers leesvoer!

Ben je op vakantie in of rondom Assen. Neem dan een toeristenabonnement bij de Bibliotheek DNK. Voor slechts €10,- kan je bij de balie een maandabonnement afsluiten én geniet jij de hele vakantie van nieuwe boeken! Meer info

.

.

Bibliotheekvoordelen

The summer is lekker lezen. Download e-books met de VakantieBieb, luister naar mooie verhalen met de LuisterBieb en lees meer dan 7.000 kranten en tijdschriften met de PressReader.

In het Theater

Op zondag 22 september komt het beroemde ‘Rupsje Nooitgenoeg’, van de bekroonde kinderboekenschrijver en illustrator Eric Carle, op magische wijze tot leven. En omdat één verhaal nooit genoeg is, nemen de vijf acteurs het jonge publiek mee naar nog drie meeslepende verhalen van Carle: ‘Het Blauwe Paard’, ‘Vader Zeepaard’ en ‘Het Eenzame Vuurvliegje’. Een bijzondere ervaring voor de allerkleinsten.

Bij deze betoverende theatervoorstelling zit ranja voor de kinderen (excl. pauzedrankje).

bestel tickets