.

.

Vier jouw voorjaarsvakantie in DNK!

Yes voorjaarsvakantie! Maar het voorjaar zelf is nog ver te zoeken. Dáárom draaien er extra veel films in Bioscoop DNK!
Prikkel je zintuigen met het schattige kleine egeltje Spike, kom lekker slijmen met De Grote Slijmfilm, bekijk de beestenbende in Dolittle, red de wereld met Sonic, beleef het magische Frozen 2 of laat je hart veroveren door de ondeugende Kruimeltje

Beleef een waanzinnige middag in het theater bij de voorstelling Roodkapje of zing mee met Juf Roos!

DNK is een cultuurcentrum gevestigd in De Nieuwe Kolk in Assen, gelegen aan de kop van de Vaart. In het gebouw bevinden zich een theater, bioscoop en bibliotheek.

In de Bioscoop

Voor zowel jong als oud staan er volop toffe films op het programma in deze kerstvakantie.

In het Theater

Roodkapje (6+)

Met de inmiddels bekende Langhout-twist, leuke liedjes en veel humor wordt het ware verhaal van ‘Roodkapje’ uit de doeken gedaan. Fake Vonk gaat voor een interview op zoek naar de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Het blijkt een aardig dier en helemaal niet gevaarlijk. Maar hoe zit het met de zeven geitjes of de drie biggetjes? En Roodkapje? Een vrolijke voorstelling met leuke liedjes en heerlijke humor voor jong en oud.

Roodkapje (6+) | ZO 16 FEB 15:00

meer info & tickets

.

Juf Roos gaat op Vakantie

Wegens het grote succes, met meer dan 60 miljoen views op YouTube en overal uitverkochte zalen, gaat Juf Roos nog een seizoen op vakantie. Met haar grappige buurjongen Gijs beleeft ze vrolijke avonturen en zingt ze de allerleukste liedjes, die ook ouders, opa’s en oma’s nog kennen uit hun kindertijd. Logisch dus dat alle peuters en kleuters fan zijn. Juf Roos en Gijs komen bij de boerderij van Tante Tulp, maar tante is nergens te bekennen. Wat is er gebeurd? Kom maar kijken, want samen met alle kinderen brengen ze ook dit avontuur tot een goed einde. Zing en doe mee met Juf Roos en Gijs!

Juf Roos | ZO 23 FEB  13:30

meer info & tickets