theaterreis

Barcelona, de stad van Gaudí, Sagrada Família, La Rambla, tapas, flamenco en natuurlijk theater. Je maakt het allemaal mee tijdens deze geheel verzorgde 5-daagse theaterreis. Je woont Giuseppe Verdi’s ‘Un Ballo in Maschera’ bij in het Gran Teatre del Liceu en geniet van een authentieke flamenco-voorstelling. Daarnaast nemen we u mee voor een heerlijke fietstocht en een smakelijke tapas-tour.

5 dagen genieten in de Spaanse zon
Wij brengen en halen je met een comfortabele touringcar van DNK naar Eindhoven Airport. Je vliegt vanaf Eindhoven Airport en verblijft in een viersterrenhotel in het centrum van Barcelona.

Op deze exclusief voor DNK samengestelde reis is er begeleiding van een gastheer of -vrouw van DNK en van Surprising Holland. Het programma is al volgt:


Dag 1 (woensdag 11 oktober): Assen – Eindhoven – Barcelona Hotel Zenit- Opera ‘Un Ballo in    Maschera’ van Guiseppe Verdi
Dag 2 (donderdag 12 oktober): Fietssafari – Shopping – Catalaanse running tapas dinner door het oude centrum van de stad.
Dag 3 (vrijdag 13 oktober): Roadtrip Catalonië – Klooster van Montserrat
Dag 4 (zaterdag 14 oktober): Tour naar Cavas Codorniu, het hart van de Spaanse champagne – Paella eten in de haven van Barcelona- bijwonen van een Flamenco-optreden.
Dag 5 (zondag 15 oktober): Vrije ochtend – Airport – Eindhoven – Assen

Meer informatie en reserveren
Deze exclusieve theaterreis reserveert u via www.surprisingholland.nl (kopje Groepsreizen). Voor meer informatie belt u met Surprising Holland 0592 - 33 11 29.

"Ola Barcelona!"

foto's