preuvenement

Het laatste weekend van augustus staat de Gouverneurstuin in Assen traditiegetrouw in het teken van het ‘Preuvenement’. Spetterende liveoptredens, heerlijke hapjes en drankjes, bruisende acts en bovenal heel veel gezelligheid; het beloven weer twee mooie dagen te worden tijdens de opening van het culturele én culinaire seizoen! Natuurlijk is ook DNK van de partij met een mooi aanbod en een groot aantal previews. Zo schittert onder andere singer-songwriter LAVALU zaterdag op het grote podium en laten de Groningse Marlene Bakker en The BlueBirds (Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise) hier op zondag van zich horen. Film-vertier ontbreekt ook dit jaar niet op het Preuvenement! In de biostent worden de allerleukste trailers van kinderfilms vertoond. Alle JackLab fanaten kunnen ook hun hart ophalen: speciaal voor het Preuvenement verhuist het JackLab eventjes naar de Brink. Hier kunnen kinderen hun eigen festivallampje maken!

Ben jij erbij om mee te genieten van al dit heerlijks? Zet 24 en 25 augustus vast in je agenda.

Voor meer informatie en het totale programma zie: www.preuvenementassen.nl

Scoor de zomerse DNK-bag bij de DNK Spot!
                                                
Wist je al dat je tijdens het Preuvenement voor slechts €19,50 een zomerse DNK-bag kunt scoren
boordevol cultureel voordeel? Inclusief een bioscoopbon, theaterkaart, mooie korting op een bibliotheekabonnement, het tweede kaartje gratis voor een workshop in het JackLab, 5 Preuvenement-consumptiemuntjes én speciale kortingsvouchers! Kom snel inslaan bij de DNK Spot in de Gouverneurstuin voordat ze op zijn!
(lees hier de actievoorwaarden)Maar dat niet alleen, er vallen ook nog hele toffe prijzen te winnen! Wat dacht je van een reischeque ter waarde van €250,- van Bakker Reizen, een shoptegoed van €150,- bij Ammarens Woondesign of stylingadvies en shoptegoed van €100,- bij Blom Damesmode?! Schrijf je tijdens het Preuvenement in voor de nieuwsbrief van DNK en maak kans! (lees hier de actievoorwaarden)