kinderfeestjes

Ben je binnenkort jarig? Vier dan je verjaardag in de Bioscoop, het JackLab of het Theater. Je feestje vieren bij DNK is namelijk nooit saai. Dus nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en kom naar DNK!


in de Bioscoop

Let op: In verband met de coronamaatregelen, waardoor we helaas geen eten en drinken mogen verkopen, is het tijdelijk niet mogelijk om een kinderfeestje bij Bioscoop DNK te boeken.

Bij Bioscoop DNK vier je een onvergetelijk leuk filmfeestje met een van onze speciale Kinderfeest-arrangementen! Op woensdag-, donderdag-, vrijdag- én zaterdagmiddag kun je (met minimaal zes kinderen) je feestje boeken. Het feestje dient wel altijd onder begeleiding van minstens één volwassene plaats te vinden en is alleen mogelijk bij kinderfilms.

Let op: een Kinderfeest-arrangement dient gereserveerd te worden en kan pas vanaf de maandagavond in de week van het feestje worden geboekt (m.u.v. de woensdag). Eerder is het exacte filmprogramma helaas nog niet bekend.

 

wat wil je doen?

Kinderfeest Basis – € 10,- p.p.*
Het Kinderfeest Basis is te boeken op woensdag-, donderdag-, vrijdag- én zaterdagmiddag en omvat een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze inclusief een Kidsbox met daarin popcorn, Capri-Sun en een lolly.

McMovie Kinderfeest – € 14,50 p.p.*
Alleen te reserveren op zaterdag (na de vroege middagfilms) en op woensdag, donderdag en vrijdag (vóór de late middagfilms). De kaarten + McDonald’s Vouchers dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang afgehaald te worden aan de kassa/balie van DNK.

Het McMovie Kinderfeest omvat een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze inclusief een Kidsbox met daarin popcorn, Capri-Sun en een lolly. Voor (op woensdag, donderdag en vrijdag) of na (op zaterdag) de film kunnen jullie bij McDonald’s terecht, waar een feestelijk gedekte tafel klaarstaat.

*) Deze prijzen zijn excl. 3D-toeslag en geldt alleen voor kinderen tot en met 11 jaar, volwassen begeleiders betalen het reguliere tarief. Niet geldig i.c.m. overige kortingsacties (toeslag voor een 3D kinderfilm is € 1,50; excl. 3D-bril).

Heb je nog vragen of wil je een kinderfeestje in de Bioscoop reserveren? Neem dan contact met ons op via info@dnk.nl of 088 012 88 88.

 

in het JackLab

 

wat wil je doen?

LEGO WeDO
Tijdens je verjaardagsfeest in het JackLab ga je aan de slag met LEGO WeDo! Professor Jack en zijn medewerkers dagen je uit om met behulp van een iPad en verschillende sensoren verschillende modellen te bouwen, te programmeren en allerlei acties te doen. Laat een robot rijden en stoppen voordat hij van de trap valt! En wat gebeurt er als jij je hand voor de sensor houdt? Er is genoeg te ontdekken tijdens een vrolijk feest!

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

LittleBits
Little bits is echt iets voor uitvinders! Je kunt er van alles mee maken… Wat voor uitvinding zou jij wilen doen? Een lamp die alleen aangaat in het donker? Of zou je een anti-inbraak alarm op je tas willen? In deze workshop spelen we met elektronica en sensoren om je wildste uitvindingen mogelijk te maken. Neem je camera of telefoon mee om de uitvindingen te filmen (de little bits kunnen helaas niet mee)!

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

3D printen
3D printen, weet jij al precies wat dat is? De jarige mag een 3D-print uitkiezen van een website, deze zetten we direct aan zodat hij klaar is aan het eind van het feestje. Zo kan iedereen direct zien hoe je een 3D-printer bedient. Het leuke is natuurlijk: hoe teken je nou zelf in 3D? Dat ga je daarna leren. Alle ontwerpen worden aan het eind van de workshop verzameld. Deze printen we in de loop van de week uit en kun je later ophalen.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Laseren
Natuurlijk laseren we eerst allemaal even een feestmuts! Daarna is er tijd om een eigen ontwerp te maken op de computer: Wat zou jij willen laseren? Een Pokémon of juist een naambord voor op je slaapkamerdeur? Denk hier maar vast over na! Tijdens de workshop helpen we je om je ontwerp laserklaar te maken.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

tarieven

Workshop  Lego WeDo Little Bits 3D Printen Laseren
Pakje drinken X X X X
Koekje X X X X
Cadeautje voor de jarige X X X X
Zakje Chips X X X X

Kosten (tot 10 kinderen) € 125,00 € 125,00 € 150,00 € 150,00
Extra kind (tot max. 15 kinderen) € 12,50 € 12,50 € 15,00 € 15,00

 

Een kinderfeestje in het JackLab duurt ongeveer 2 uur. Heb je nog vragen of wil je een kinderfeestje in het JackLab boeken? Neem dan contact op met Kerensa Strijker, coördinator van het JackLab, via k.strijker@dnk.nl.

(Voor een kinderfeestje in de bioscoop mail je naar info@dnk.nl of bel je naar 088 012 88 88.)

In het Theater: VET Kindercabaret

Hoe leuk is het om je feestje in het theater te vieren en samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar een toffe cabaretvoorstelling te gaan! Speciaal voor alle kids die in maart of april jarig zijn bieden we op woensdagmiddag 1 april een kinderfeestjes-arrangement aan voor VET Kindercabaret.

Met knettergekke acts en VETte humor bewijst VET Kindercabaret dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. In een circusachtige revue nemen ze je mee naar een wereld waarin niets moet, maar waarin vooral heel veel mag.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

VET Kinderfeest Basis: workshop & voorstelling – €10,- p.p.
Het VET Kinderfeest is te boeken voor de show op woensdagmiddag 1 april en biedt gereduceerde entreekaarten voor de voorstelling voor groepen vanaf 6 personen. Voorafgaande aan de voorstelling kun je ook met je groep de workshop ‘Moppen leren tappen’ bijwonen van de makers van VET Kindercabaret. Naast korting op je voorstellingsbezoek is er ook ranja na afloop van de show en natuurlijk krijgt de jarige nog een leuk verjaardagscadeautje!

Extra VET Kinderfeest: workshop, voorstelling & Kidsbox – €15,- p.p.
Ook deze variant is te boeken voor de voorstelling op 1 april in Theater DNK. Je krijgt voor groepen van minimaal 6 personen:
– entree tot de workshop ‘Moppen leren tappen’ van de makers van VET Kindercabaret
– gereduceerde toegangskaarten voor de voorstelling
– Kidsbox met daarin popcorn, Capri-Sun en een lolly
– ranja na afloop van de voorstelling
– cadeautje voor de jarige.

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling. Of klik hier voor meer informatie over de workshop. Heb je nog vragen of wil je een kinderfeestje in het Theater reserveren? Neem dan contact met ons op via info@dnk.nl of 088 012 88 88.