kinderfeestjes in het JackLab

kies een thema...

LEGO WeDO
Tijdens je verjaardagsfeest in het JackLab ga je aan de slag met LEGO WeDo! Professor Jack en zijn medewerkers dagen je uit om met behulp van een iPad en verschillende sensoren verschillende modellen te bouwen, te programmeren en allerlei acties te doen. Laat een robot rijden en stoppen voordat hij van de trap valt! En wat gebeurt er als jij je hand voor de sensor houdt? Er is genoeg te ontdekken tijdens een vrolijk feest!

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

LittleBits
Little bits is echt iets voor uitvinders! Je kunt er van alles mee maken… Wat voor uitvinding zou jij wilen doen? Een lamp die alleen aangaat in het donker? Of zou je een anti-inbraak alarm op je tas willen? In deze workshop spelen we met elektronica en sensoren om je wildste uitvindingen mogelijk te maken. Neem je camera of telefoon mee om de uitvindingen te filmen (de little bits kunnen helaas niet mee)!!

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

3D printen
3D printen, weet jij al precies wat dat is? De jarige mag een 3D-print uitkiezen van een website, deze zetten we direct aan zodat hij klaar is aan het eind van het feestje. Zo kan iedereen direct zien hoe je een 3D-printer bedient. Het leuke is natuurlijk: hoe teken je nou zelf in 3D? Dat ga je daarna leren. Alle ontwerpen worden aan het eind van de workshop verzameld. Deze printen we in de loop van de week uit en kun je later ophalen!

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Laseren
Natuurlijk laseren we eerst allemaal even een feestmuts! Daarna is er tijd om een eigen ontwerp te maken op de computer: Wat zou jij willen laseren? Een Pokémon of juist een naambord voor op je slaapkamerdeur? Denk hier maar vast over na! Tijdens de workshop helpen we je om je ontwerp laserklaar te maken!

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

wat zijn de tarieven?

Workshop 

Lego WeDo

Little Bits

3D Printen

Laseren

 

 

 

 

 

Pakje drinken

X

X

X

X

Koekje

X

X

X

X

Kadootje voor de jarige

X

X

X

X

Zakje Chips

X

X

X

X

 

 

 

 

 

Kosten (tot 10 kinderen)

€ 125,00

€ 125,00

€ 150,00

€ 150,00

Extra kind (tot max. 15 kinderen)

€ 12,50

€ 12,50

€ 15,00

€ 15,00

 

kinderfeestje boeken

Heb je nog vragen of wil je een kinderfeestje boeken? Neem dan contact op met Kerensa Strijker, coördinator JackLab, via k.strijker@dnk.nl.