kids

Op het programma van het theater, de bioscoop en de bibliotheek staat giga veel voor kleine én grote kinderen. Hier vind je interessante workshops, betoverende voorstellingen, feestelijke kidsparty's en véél meer! 

Heb jij je eigen DNK Kids Paspoort al in DNK opgehaald? Verzamel alle vijf de stempels dan hebben wij een mooi cadeautje voor je!

Hallo, mijn naam is Bob!

kleuren & knutselen

Wist je dat we in DNK regelmatig de handen uit de mouwen steken. Wij zijn dan ook gek op knutselen, kleuren, bouwen, kleien, ontwerpen en andere creatieve activiteiten. Kun jij hier ook geen genoeg van krijgen? Dan hebben wij nog wat extra creatieve doe-dingen voor jou.

- kleurplaat Kikker en de vallende ster

- kleurplaat De Kleine Zeemeermin

- kleurplaat Dirk Scheele

kleuterbios

Het is natuurlijk best spannend om voor het eerst naar de bioscoop te gaan! De kleuterbios is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar de film gaan. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker! Bovendien krijg je na afloop een heus filmdiploma!

Kids

feestelijke feestjes

Wist je dat je de allerleukste kinderfeestjes hier in DNK viert? Zo zijn er vele variatie filmfeestjes in de Bioscoop én kun je in het JackLab eindeloos creatief zijn. Kijk hier voor meer info!

Voorleesuurtje

Beleef de mooiste verhalen met DNK! Op zondag staat er maandelijks een mooi verhaal op het programma. Schuif gezellig aan op de jeugdafdeling en luister mee! Je hoeft hiervoor geen tickets te reserveren. 

We hebben een speciaal voorleesuurtje voor kinderen van 3-5 en 5-7 jaar.

Op zondag 24 februari is het volgende  voorleesuurtje.

in het theater

in de bioscoop - de tofste films

in de bibliotheek