.

.

De tofste vakantiereizen boek je bij DNK!

Het is herfstvakantie in DNK!!! En natuurlijk hoef jij je zeker niet te vervelen, want er is weer heel wat te beleven! Zo is de bioscoop de hele schoolvakantie van vroeg tot laat geopend! Dat betekent dus een boordevolle herfstprogrammering met voor ieder wat wils! En natuurlijk hebben de bibliotheek en het theater ook een aantal zeer leuke activiteiten op het programma staan. Dus ook al vallen alle bladeren van de bomen en regent het de hele tijd pijpenstelen, jij hoeft je in ieder geval zeker niet te vervelen deze vakantie! 

De Nieuwe Kolk is een cultuurcentrum gevestigd in De Nieuwe Kolk in Assen, gelegen aan de kop van de Vaart. In het gebouw bevinden zich een theater, bioscoop en bibliotheek.

In de Bioscoop

Voor zowel jong als oud staan er volop toffe films op het programma in deze herfstvakantie.

In de Bibliotheek

Fortnite Nightlight

Laat jouw slaapkamer shinen met jouw eigen toffe Fortnite Nightlight 💡🔌 Maak een ontwerp, laser hem uit en fiks zelf de elektronica. Ben jij ook helemaal Fortnite-fan? Boek dan snel je tickets!

bestel tickets

.

.

Voorleesuurtjes

Op zondag 27 oktober beleef je het verhaal van Gust, een vrolijke doe-het-zelver. Geen klus is te groot of te moeilijk voor hem. Gelukkig heeft hij nog heel wat spullen staan! Kom jij gezellig meeluisteren naar dit verhaal?
Dit voorleesmoment is speciaal voor kinderen van 3 - 5 jaar. Meer info>

Voor de kinderen van 5-7 wordt er gelezen én gezongen uit Oma bouwt een motorboot van Steve Goetz.
Meer info>

.

In het Theater

Taaaatuuutaaaatuuuu!! Alle kleine brandweermannen en -vrouwen opgelet! Op woensdag 23 oktober zie je Het Grote Kampeeravontuur’, een vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen, belanden Brandweerman Sam en zijn vrienden in het bos bij Piekepolder. Op zoek naar een heel zeldzaam diertje verdwaalt de ondeugende Norbert Puk en komt iedereen in gevaar. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden redden?
Brandweerman Sam LIVE!  |  WO 23 OKT | 15:00

Download hier een gave Brandweerman Sam kleurplaat!

bestel tickets

Wist je dat het sprookje ‘Belle en het Beest’ eigenlijk uit Rusland komt? Het enge Beest zit vol met grapjes en … speelt prachtige Russische muziek. Verteller Joep Onderdelinden en het Hexagon Ensemble dagen je uit om net als Belle – die hier Baboesjka heet – verliefd te worden op het Russische Beest. Een muzikale familievoorstelling van ongeveer vijf kwartier, boordevol fantasie.
Baboesjka en het Russische Beest | ZO 20 OKT | 15:00

bestel tickets bekijk de gehele theaterprogrammering