Game NITE

Wat is er nou spannender dan een Fortnite competitie? DNK biedt jou nu de mogelijkheid om een avond jouw favoriete spel te spelen tegen je vrienden, klasgenoten, teamgenoten én een bekende Youtuber en e-sporter!

Fortnite editie
Als echte Fornite liefhebber herken je dit vast en zeker: je bent onderweg in de battlebus en ineens krijg je het gevoel dat je valt. Honderden meters stort je de diepte in, je hart in je keel. Totdat jouw glider zich uitvouwt en je rustig naar een eiland zweeft. Heel even kan je genieten van een prachtig uitzicht maar lang kan dit niet, want jij bent niet de enige op dit eiland. Dus zie maar eens zo snel mogelijk beneden te komen en begin met het verzamelen van wapens. Tijd voor de ‘survival of the fittest’; welkom bij DNK’s Game NITE de Fortnite editie!

Milan Knol
Woensdag 27 mei om 19:00 uur gaan we los met DNK’s Game NITE, natuurlijk geheel in het teken van Fortnite. Voor deze speciale eerste editie hebben wij niemand minder dan Milan Knol gevraagd om jouw tegenspeler te zijn! Altijd al graag tegen een bekende Youtuber willen spelen? Dan is dit je kans!

Wanneer
De tweede editie is woensdagavond 3 juni om 19:00 uur. Niet geselecteerd voor de eerste datum? Niet getreurd, dan ding je automatisch mee naar de custom match op 3 juni waarbij je de kans hebt te spelen tegen esporter Notarez en Milan Knol. Wanneer je geselecteerd bent voor een custom match ontvang je hierover bericht van DNK. 

Prijzen!
Bij een wedstrijd hoort natuurlijk een prijs! Lukt het jou om de ‘victory royale’ te behalen? Dan maak je kans op twee DNK-bioscoopbonnen en een snackpakket. Hoe werkt het? Maak een print screen van jouw behaalde ‘victory royale’ en stuur deze naar info@dnk.nl

 

Meedoen?

Op dit moment is aanmelden niet meer mogelijk. Houd deze site in de gaten voor meer game-nieuws

.